Căutare

Share this article

Netflix a avut și în 2019 un an plin de producții populare și foarte apreciate de critici. Oricât de previzibilă ar fi această listă avem și câteva suprize. Regăsim aici serialele Stranger Things și The Witcher, dar și filmul lui Scorsese cu De Niro și Al Pacino, The Irishman. Însă, tot pe această listă avem și câteva hituri surprinzător de populare, precum Murder Mystery, al lui Adam Sandler.

Topul de mai jos a fost realizat de Netflix, ținându-se cont de numărul de conturi care au văzut cel puțin 2 minute dintr-o producție în primele 28 de zile de la lansarea acesteia.

Așadar, dacă nu ați văzut ceva din lista de mai jos, e timpul să deschideți Netflixul și să începeți anul 2020 așa cum trebuie. Nu de alta, dar se pare că și anul acesta ne așteaptă câteva proiecte extrem de atrăgătoare. Dar despre asta vom vorbi la finalul articolului. Până atunci, să îi dăm lui 2019 ultima atenție.

Cele mai urmărite proiecte Netflix din 2019:

1) Murder Mystery

2) Stranger Things 3

3) 6 Underground

4) The Incredibles 2

5) The Irishman

6) The Witcher

7) Triple Frontier

8) Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

9) The Umbrella Academy

10) The Highwaymen

Dacă vorbim, însă, doar despre seriale, Stranger Things este liderul detașat. Iar The Witcher este surpriza plăcută a anului trecut – de altfel, a fost deja confirmat pentru un nou sezon. De asemenea, în top avem o altă surpriză plăcută, respectiv The Umbrella Academy – iar serialul cu Ellen Page va reveni, cel mai probabil, la final de 2020 cu sezonul doi. Cum arată topul celor mai urmărite seriale Netflix din 2019?

1) Stranger Things 3

2) The Witcher

3) The Umbrella Academy

4) Dead to Me

5) You: Season 2

6) When They See Us: Limited Series

7) Unbelievable: Limited Series

8) Sex Education

9) 13 Reasons Why: Season 3

10) Raising Dion

2019 a fost un an bun pentru Netflix și datorită filmelor produse. Nu de alta, dar The Irishman pare să intre în cursă pentru Premiile Oscar, fiind deja nominalizat la Globurile de Aur. Iar revoluția tehnologică pe care au folosit-o pentru filmul lui Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci, pare să aducă și mai multă credibilitate producțiilor semnate de Netflix în viitor. Până atunci, însă, care au fost cele mai urmărite filme anul trecut?

1) Murder Mystery

2) 6 Underground

3) The Incredibles 2

4) The Irishman

5) Triple Frontier

6) Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

7) The Highwaymen

8) Spider-Man: Into the Spider-Verse

9) Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2

10) Secret Obsession

Și, în sfârșit, la categoria non-ficțiune, seria expertei în makeovere personale și gospodărești Marie Kondo pare să fie de departe cea mai apreciată. Însă, care sunt celelalte recomandări pentru cei interesați de acest gen?

1) Tidying Up with Marie Kondo

2) Jailbirds

3) Rhythm + Flow

4) You vs. Wild

5) Nailed It!: Season 3

6) Comedians in Cars Getting Coffee: New 2019: Freshly Brewed

7) Awake: The Million Dollar Game

8) Sugar Rush Christmas

9) Prank Encounters

10) Sugar Rush: Season 2

Iar la final, la ce să ne așteptăm anul acesta?

Este clar că Netflix investește din ce în ce mai mult în dezvoltarea de producții originale cu care să câștige lupta cu Disney, Hulu și HBO. Iar, în ciuda, pierderilor financiare suferite anul trecut, Netflix reușește încă să-și mențină numărul abonaților, oferindu-le acestora din ce în ce mai multe producții cât mai diverse: de la gen, la locații, de la limbă, la tematici, de la actori la regizori și producători.

Așa că, în 2020 Netflix sigur o să ne facă program. A început deja cu seria Dracula – lansată sâmbătă, 4 ianuarie. Și va continua cu o antropologie semnată Guillermo del Toro, cu filmul de comedie Space Force, serialul semnat de Ratched, în care joacă Sarah Paulson, cu noi episoade din The Crown, Stranger Things, Lucifer, BoJack Horsemna, Grace & Frankie, Glow, The Chilling Adventures of Sabrina, Locke & Key, Altered Carbon sau The Haunting of Bly Manor.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO