Căutare

Share this article

Alexandra Andresen a ajuns celebră în lumea întreagă în urmă cu doi ani, când a devenit cea mai tânără miliardară din lume. Meritul ei este că s-a născut fiica  bogatului om de afaceri norvegian Johan H. Andresen, care, din motive legate de taxe, i-a transferat ei și surorii sale mai mari, Katharina, 80% din acțiunile pe care le deținea la compania familiei – Ferd Holding.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Feeling so blessed and grateful to enjoy an amazing vacation with good friends and nice weather in such a beautiful place🙏🏼 #visitcyprus

O postare distribuită de Alexandra (@alexandraandresen) pe

Cine e Alexandra Andresen?

La 22 de ani, Alexandra Andresen și-a păstrat titlul de “cea mai tânără miliardară din lume”. Tanara dă senzația că duce o viață relativ normală, dar imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare arată că se bucură totuși și de privilegiile vieții de miliardară. Dar la urma urmei cine o poate învinui? La 22de ani are în jur de 1.4 miliarde de euro! Dacă sora ei, Katharina, se mândrește pe Instagram cu hainele și accesoriile sale de designer sau cu vacanțele în țări exotice, Alexandra postează imagini care arată care este cea mai mare pasiune a sa: echitația.

 Cum s-a îmbogățit famlia Andresen

Familia Alexandrei Andresen a făcut avere din tutun. Ferd Holding, care în prezent deține mai multe companii din diverse domenii, a fost înființată în 1778, atunci când strămoșii tinerei miliardare au pus bazele unei fabrici de țigări. Afacerea s-a dezvoltat de la generație la generație, transformându-l pe tatăl Alexandrei, Johan H. Andresen, într-unul din cei mai bogați oameni din Norvegia. Compania a fost vândută însă în 2005 pe 500 de milioane de dolari, banii obținuți fiind investiți în diferite proprietăți și fonduri hedge. Ulterior, 80 la sută din Ferd Holding au ajuns la fiicele lui Johan H. Andresen – Alexandra și Katharina, cele mai tinere miliardare din lume.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Hope 2018 treats you great!

O postare distribuită de Alexandra (@alexandraandresen) pe

Alexandra Andresen, pasionată de echitație

Tânăra miliardară își petrece majoritatea timpului printre cai, fiind pasionată de echitație: a câștigat numeroase premii în domeniu și are și licența de dresor. La începutul lui 2018, Alexandra a anunțat pe pagina sa de Instagram că se mută în Statele Unite, postând imagini cu caii care îi sunt atât de dragi în soarele din Florida. Până atunci, se știa că miliardara norvegiană locuiește în Germania.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Time flies. 6 years ago we won our first Norwegian Championship together.

O postare distribuită de Alexandra (@alexandraandresen) pe

Lodogită cu un luptător de MMA

Tânără, frumoasă și miliardară –  cu asemenea calități este și normal să fie mereu în atenția bărbaților. S-a scris despre ea că ar fi fost logodită cu luptătorul MMA Joachim Tollefsen. Mai nou, Alexandra postează imagini în care se distrează în compania unui tânăr chipeș, despre care scrie pe Instagram că este noua ei “obsesie”, alături de skydiving. În ciuda statutului de miliardară, Alexandra nu a stârnit până acum interesul paparazzilor, așa că nu se știu prea multe picanterii despre tânăra norvegiană.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

New addictions; skydiving and this guy

O postare distribuită de Alexandra (@alexandraandresen) pe

Sora ei, mult mai atrasă de viață de lux

Dacă Alexandra este mai rezervată pe rețelele de socializare, de pe Instagram avem ocazia să aflăm mai multe despre sora ei cu un an mai mare, Katharina. Aceasta pare că se bucură din plin de beneficiile vieții de miliardară. Ceea ce e și normal. Vacanțe în locuri exotice, petreceri pe yachturi de lux, mese la restaurante de top sau activități relaxante la spa. Cine o poate condamna? În plus, are și un iubit model. Îi place distracția și a fost amendată pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Mixxing

O postare distribuită de Katharina G. Andresen (@kgandresen) pe

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO