fbpx

Căutare

Share this article

Cel mai „drăguț” bărbat de la Hollywood, Keanu Reeves pare că nu mai este pe piață: s-a logodit în secret cu Alexandra Grant.

Despre Keanu Reeves s-a spus mult timp că este unul dintre cei mai triști actori de la Hollywood, însă nu a mirat pe nimeni această caracterizare având în vedere provocările prin care a trecut de-a lungul vieții. Și chiar dacă mima tristeții i-a rămas încă pe față, sufletul se pare că-i zâmbește pentru că acum câteva săptămâni a fost surprins cumpărând inelul de logodnă. O sursă apropiată cuplului a declarat pentru OK Magazine că Alexandra Grant a fost pusă în fața situației de a răspunde marii întrebări: „Vrei să te căsătorești cu mine?”. Evident că a răspuns: „Da!”. Aceeași sursă a confirmat că actorul a cerut-o în căsătorie pe iubita sa zilele trecute, la întoarcerea din Europa unde el a avut câteva filmări, iar ea l-a însoțit ca să-l susțină. Atunci a realizat că nu poate trăi fără ea.

Citește și: Viața lui Keanu Reeves. Cum tragedia propriei vieți poate devansa cel mai emoționant film de dramă

Dar cine este Alexandra Grant și cum a reușit să-i fure inima lui Keanu Reeves?

Au trecut mai bine de doi ani de când Keanu Reeves și-a făcut debutul pe covorul roșu alături de iubita lui, Alexandra Grant. Reeves a venit însoțit de Grant la Gala LACMA Art + Film, din 2019. Au mers pe covorul roșu ținându-se de mână, afișând o atitudine romantică și stârnind o mulțime de zvonuri. În 2019, publicația People scria că cei doi aveau o relație amoroasă cu luni de zile înainte de acest eveniment.

O sursă apropiată a declarat pentru People în 2019 că „Keanu vrea să-și împartă în mod deschis viața cu ea. Este extrem de fericit și recunoscător că o are pe Alex în viața lui. [Ei] au început relația la începutul lui 2019, dar au vrut să păstreze secretul.”

Alexandra Grant

Alexandra Grant este artistă și a lucrat cu Keanu Reeves la mai multe proiecte

Publicația People notează că Alexandra Grant a ilustrat două cărți pe care le-a scris Reeves: cartea sa din 2011, Ode to Happiness și cartea sa din 2016, Shadows. De asemenea, au fondat împreună o editură, X Artists’ Books, în 2017.

Potrivit site-ului companiei, „XAB este un mic editor de cărți, de înaltă calitate, centrate pe artist, care se încadrează în și între genuri. Cărțile noastre sunt opere de artă; portaluri către lumi imaginate; însoțitori prețuiți; țesătura unei comunități. Ne plac aceleași lucruri despre cărțile noastre ca și despre prietenii noștri: generozitate, inimă deschisă, inteligență, mister, stil. Ele aduc susținere și schimbă realitățile. Ocazional îți pot rupe inima.”

Din 2016, de când au devenit prieteni, au fost fotografiați la mai multe evenimente împreună, însă nimic nu lăsa să se vadă mai mult decât o simplă prietenie. Ceea ce pare că era întru totul adevărat.

Alexandra Grant poate oficia căsătorii

După cum a subliniat People, artista a distribuit pe pagina sa de Instagram fotografii în care se arată că prezidează ceremonia de cununie a prietenei sale, în Brooklyn.

Grant este din Los Angeles însă a trăit în patru țări diferite

În secțiunea „Biografie” de pe site-ului său de artist, Alexandra Grant a scris despre faptul că și-a petrecut copilăria în străinătate, în țări precum Mexic, Franța și Spania i-a inspirat puternic munca lingvistică. Conform biografiei ei, „Unele dintre întrebările de bază care alimentează practica sunt: Cum limbile pe care le vorbim și imaginile pe care le vedem formează modul în care gândim și schimbăm idei? Cum pot artiștii și scriitorii să lucreze pentru a crea și influența cultura într-o lume condusă din ce în ce mai mult de tehnologie?”

Ea a spus LA Weekly în mai 2019, de ce locuiește în acel oraș: „Am crescut parțial în Mexico City, Washington, DC și Paris, plimbându-mă între limbi și culturi. La Los Angeles s-a simțit ca acasă din momentul în care a sosit prima dată, în 1995, în special în ceea ce privește diversitatea oamenilor, idiomurilor, alimentelor și plantelor (cum ar fi jacaranda și bougainvillea). Există o etică incredibilă a muncii aici – mulți oameni sunt creativi și antreprenori. Să ai prieteni care muncesc din greu pentru a-și exersa meșteșugurile – indiferent dacă este vorba despre decor, editorial sau actorie — este un lucru foarte inspirat.”

Alexandra Grant a vorbit despre relația ei cu Keanu Reeves abia în martie 2020

Acum doi ani, Grant a vorbit pentru revista Vogue despre relația ei cu Reeves. Când a fost întrebată despre debutul lor public în postura de cuplu, Grant a spus că are sentimente confuze. „Cred că fiecare persoană pe care am cunoscut-o m-a sunat în prima săptămână a lunii noiembrie și asta este fascinant, dar întrebarea pe care mi-am pus-o legată de toată această situație este: „Care ar fi oportunitatea spre bine?”, a spus ea.

Și iată că a găsit-o. În curând va fi doamna Reeves.


Fotografiile din acest articol ne-au fost furnizate de Depositphotos.com

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO