fbpx

Căutare

Share this article

Cine este Paul Rudd? Conform internetului este actorul fără vârstă. Conform revistei People, este cel mai sexi bărbat în viață.

Săptămâna trecută toată presa internațională vuia că Chris Evans (actorul care îl interpretează pe Captain America) a luat acasă titlul râvnit al revistei PEOPLE de Cel mai sexy bărbat în viață, dar peste noapte știrea s-a schimbat. De fapt este vorba de Paul Rudd. În timp ce mulți dintre noi își amintesc că s-au îndrăgostit de personajul său „Josh” din Clueless, actorul azi în vârstă de 52 de ani a fost extrem de surprins la aflarea veștii.

Dar cel mai interesant este felul în care el a descris reacția soției sale, Julie Yaeger „Era uluită”, a spus Rudd. „Dar să știi că a fost foarte drăguță în privința asta. După niște chicoteli, ea a spus „Oh, au înțeles bine.” Și asta a fost foarte dulce. Probabil că nu spunea adevărul, dar ce să spună și ea?” Yaeger și Rudd sunt căsătoriți de 17 ani, ceea ce este mult timp pentru orice cuplu, mai ales la Hollywood.

Paul Rudd
Paul Rudd și soția lui

Dar vă propun să urmărim mai jos cum sună povestea lui Paul Rudd.

Cine este Paul Rudd?

Paul Rudd este un actor american care a făcut senzație pe platourile de filmare încă din adolescență, după rolul său inovator din filmul de comedie „Clueless”. Curând a evoluat, câștigând mai multe roluri și a continuat să joace într-o serie de filme de succes. Unele dintre filmele sale binecunoscute sunt „Anchorman: Legenda lui Ron Burgundy”, „The 40-Year-Old Virgin”, „The Perks of Being a Wallflower”, „Our Idiot Brother”, „Dinner for Schmucks” „I Love You, Man”, „Forgetting Sarah Marshall” și „Knocked Up.” A devenit popular după ce a jucat rolul lui Scott Lang/Ant-man din filmul „Ant-Man”. L-a jucat din nou pe Ant-man în „Captain America: Civil War”, „Ant-Man and the Wasp” și „Avengers: Endgame.” De asemenea, a apărut în numeroase emisiuni și seriale de televiziune, inclusiv „Saturday Night Live”, „The Simpsons”. ”, „Parcs and Recreation”, „Robot Chicken” și popularul sitcom „Friends.” Născut în New Jersey, Rudd a mers la „University of Kansas” pentru a studia teatru și mai târziu a urmat „British American Drama Academy”. S-a impus ca unul dintre actorii populari de la Hollywood. De asemenea, a lucrat și a jucat în producții de teatru înainte de a se aventura în industria filmului. Este scenarist și producător de succes.

Cine este Paul Rud și cum sună povestea copilăriei și adolescenței sale?

Paul Stephen Rudd s-a născut pe 6 aprilie 1969, în Passaic, New Jersey, SUA. La vârsta de 10 ani, s-a mutat în Lenexa, Kansas, împreună cu familia sa. Mai târziu, a petrecut trei ani locuind în Anaheim, California. Părinții săi erau evrei și avea un serviciu tipic evreiesc „bar mitzvah”.

A studiat la „Broadmoor Junior High” și la „Shawnee Mission West High School”. Apoi a urmat doi ani la „University of Kansas” pentru a studia dramaturgia.

A urmat cursurile „Academiei Dramatice Britanice” din „Oxford University” pentru un atelier de trei luni. În timp ce studia, a fost ales de mai multe ori să urce pe scena teatrului.

Paul Rudd
Paul Rudd în copilărie

Cariera lui Paul Rudd

În 1995, a primit rolul său inovator în filmul de comedie „Clueless”, care a fost regizat de Amy Heckerling. În același an, a apărut și în filmul „Halloween: The Curse of Michael Myers”.

În 1996, a jucat rolul lui Sonny în versiunea de televiziune a filmului „Clueless.” În același an, a jucat și rolul lui Paris în filmul „Romeo + Julieta”. În plus, a fost văzut în filmul „The Size of Watermelons” (1996).

În 1997, a jucat rolul lui Earl în filmul John Patrick Kelley, „The Locusts”. În anul următor, a apărut în două filme, și anume „Overnight Delivery” și „The Object of My Affection”.

Paul Rudd
Paul Rudd în adolescență în filmul Clueless

În 2000, a câștigat o nominalizare la „Screen Actors Guild Award” pentru rolul său din filmul „The Cider House Rules”. În același an, a fost văzut și în filmul „200 Cigarettes”.

Tot în anul 2000, a jucat rolul lui Brent Brooks într-un episod din serialul TV, „Strangers with Candy”. În același an, a jucat și un rol în filmul de televiziune „The Great Gatsby”.

În 2002, el a apărut în rolul lui Mike Hannigan în sitcomul TV, „Friends”. În anii de mai târziu, a fost văzut în filme, precum „Anchorman: The Legend of Ron Burgundy”, „Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie”. „The 40-Year-Old Virgin”, „N-aș putea fi niciodată femeia ta” și „Knocked Up”.

Citește și: Ce au făcut actorii din Friends după Friends

În 2009, el a jucat rolul lui Peter Klaven în filmul „I Love You, Man.” În același an, a dat vocea unui personaj pe nume Derek Dietl în filmul „Monsters vs. Aliens.

În 2010, l-am putut vedea în filmele „Dinner for Schmucks” și „How Do You Know”, iar în anul următor în filmele „Our Idiot Brother” și „Bridesmaids”.

În 2012 și-a încercat talentul de producător pentru filmul „Wonderlust”, în care l-a interpretat și pe personajul George, urmând să apară în două dintre cele mai lăudate filme ale anului: „The Perks of Being Wallflower” și „This is 40.”.

În 2013, a jucat rolul lui John în filmul „Admission”. A fost văzut și în alte filme, precum „Prince Avalanche”, „This Is the End” și „All Is Bright”.

În filmul de comedie american din 2014 „They Came Together”, el a apărut în rolul lui Joel.

Momentul inovator al lui Paul Rudd a venit în anul 2015, când i s-a oferit rolul lui Scott Lang, alias Ant-Man, în filmul cu supereroi Marvel „Ant-Man”, care a avut succes atât comercial, cât și critic. A contribuit chiar și la scenariul filmului.

Și-a reluat rolul de Ant-Man în mai multe filme ulterioare „Marvel”, precum „Captain America: Civil War” (2016), „Ant-Man and the Wasp” (2018) și „Avengers: Endgame” (2019). Pe lângă rolul principal, el a co-scris și filmul „Ant-Man and the Wasp”.

În 2019, Paul Rudd a fost ales pentru a juca un rol important în al patrulea lungmetraj din populara franciză „Ghostbusters”, „Ghostbusters 2020”.

Cum sună povestea de dragoste a lui Paul Rudd?

Rudd poate fi chipul pe care îl vedem pe ecran, dar Yaeger, soția lui a fost tot timpul implicată în această industrie, având o carieră de publicist. După ce și-a câștigat rolul principal în Clueless, s-a mutat la New York în 1996 și a urmat sfatul regizoarei Amy Heckerling de a-și căuta un publicist. Potrivit unei povești din 2011 a lui Luke Crisell, când Rudd a apărut în oraș, a întârziat deja la o audiție, așa că a mers direct la compania de publiciști, cu bagajele în mână. Yaeger lucra la birou în acel moment și s-a oferit să-i lase bagajele la apartamentul prietenului său. Câteva zile mai târziu, Rudd a întrebat-o dacă vrea să ia prânzul și se pare că s-au îndrăgostit pe loc.

Paul Rudd
Paul Rudd alături de soția lui și cei doi copii ai lor

Yaeger a fost prima persoană pe care a întâlnit-o în oraș, iar maturitatea și perspectiva ei asupra lumii l-au făcut să spună „wow”. El a spus într-un interviu pentru revista Mariei Clare, în 2018: „Ea a fost prima persoană pe care am întâlnit-o la New York. Am început să vorbim și am observat maturitatea ei – ea a trăit o tragedie în viața ei – iar impresia pe care am avut-o a fost, wow, e o femeie. Nu este o fată”. „Am fost foarte impresionat de cine era ea și de cum a depășit adversitățile din viața ei. A fost o perspectivă pe care ea a avut și încă o are asupra lumii, aceea că nimic nu vine prea ușor, lucrurile se câștigă – și majoritatea oamenilor nu au această maturitate la o vârstă atât de fragedă.”

Citește și: Culoarea dragostei: cele mai celebre cupluri interrasiale

După întâlnirea lui din 1996, cei doi au continuat să aibă op relație timp de opt ani și s-au căsătorit în februarie 2003. Au devenit în părinți în 2004 când s-a născut fiul lor, Jack și în 2009, când a venit pe lume fiica lor, Darby. Și-au ținut copiii departe de ochii publicului și trăiesc o viață privată destul de intimă, în casa lor din Rhinebeck, New York. Copiii au fost totuși prezenți pentru a-și sărbători tatăl în 2015, când a fost onorat cu o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Despre Paul Rudd se știe că e mare fan baseball, în special al echipei Kansas City Royals.

De asemenea este membru al frăției Sigma Nu Fraternity și ori de câte ori are ocazia își vizitează vechea școală din Overland Park.

Paul este susținător al unei organizații non-profit, SAY, care luptă pentru a-i ajuta pe tinerii cu dislexie.

Se mai știe despre el că înainte de a-și câștiga faima la Hollywood era DJ într-un bar Mitzvahs.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO