Cine este Zanni, câştigătorul Survivor România - LIFE.ro

Căutare

Share this article

40 de oameni s-au înscris pentru ediţia 2021 a celui mai epuizant şi solicitant reality show din România, Survivor. Timp de 6 luni concurenţii, aflaţi într-un loc considerat de cei mai mulţi drept unul paradisiac – Republica Dominicană, s-au chinuit să supravieţuiască, să câştige probele la care erau supuşi şi să convingă publicul că merită marele premiu. Odată cu anunţarea câştigătorului multă lume a vrut să ştie cine este Zanni, cel care a luat titlul Survivor România.

O copilărie de coşmar, la limita supravieţuirii

Edmond Hubert Zanidache s-a născut în urmă cu 23 de ani fără să cunoască şansa unei vieţi fireşti. A fost abandonat rapid într-un orfelinat, iar puţinele întâlniri cu mama lui nu i-au adus încrederea şi iubirea de care avea nevoie.

Primii 6 ani din viaţă a suferit de foame, a fost bătut cu cruzime şi nu a fost învăţat nimic. Din când în când erau scoşi în curte şi aliniaţi. A realizat atunci că după fiecare astfel de eveniment unul dintre ei dispărea şi simţea că pleca spre o viaţă mai bună. El nu a fost adoptat. A fost însă preluat de o organizaţie de îngrijire a copiilor unde lucrurile au început să arate şi altfel.

Aici a cunoscut-o pe cea căreia îi spune mama Teo, o asistentă socială care a încercat să-i arate că lumea nu este atât de urâtă pe cât o cunoscuse până atunci şi să îl îndrume pe un drum cât mai bun. Adolescenţa nu a fost însă ferită de griji sau peripeţii. Zanni ştia că trebuie să ia diploma de bacalaureat – i se spusese în mod repetat că fără ea nu are nicio şansă – dar tânjea după libertate.

Aşa că a plecat, s-a mutat într-un cămin de nefamilişti, în nişte condiţii cumplite, iar ca să aibă din ce să trăiască a început să ia job-uri care mai de care mai diverse. A lucrat ca frizer, a tuns iarba, a lucrat la o pizzerie, a început să facă tatuaje. De altfel, şi el este pasionat de tatuaje, având peste 100 până acum, toate reprezentând sentimente pe care le-a trăit de-a lungul anilor.

De la puştiul în căutarea libertăţii la Golden Boy

Zanni îşi dorea însă mai mult şi s-a gândit că i-ar plăcea să devină DJ, motiv pentru care a căutat să se înscrie la un curs de muzică. Când însă într-o zi, uitându-se pe Youtube, a văzut nişte comentarii ale lui Alex Velea, care le răspundea celor ce-i scriau, s-a gândit că asta este şansa lui.

I-a scris şi el: „Dă-mi putere să dau şi eu mai departe.” Iar Alex Velea i-a răspuns. L-a întrebat dacă a mai cântat şi l-a chemat la studio, să vadă dacă are cu ce lucra. Nu doar că a simţit că are, dar Zanni a fost cooptat rapid în proiectul Golden Boy Society, iar în toamna lui 2019 scotea prima piesă – Cau cheia – o melodie despre povestea lui de viaţă.

Vedetă în emisiuni de televiziune

Încântat de noul statut, Zanni a mai vrut să demonstreze ceva şi s-a înscris în preselecţie pentru sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuţite. A reuşit să impresioneze juriul cu preparatul său şi a ajuns în echipa lui Florin Dumitrescu. Primul battle l-a trimis însă în echipa lui Sorin Bontea, unde s-a simţit extrem de bine. Atât de bine încât eliminarea din emisiune l-a adus în lacrimi, ştergându-i imaginea de „băiat rău.”

Citeşte şi: Unde sunt acum câştigătorii Chefi la cuţite – LIFE.ro

Cântăreţul nu a putut sta însă prea mult departe de emisiunile tv, iar începutul anului 2021 i-a oferit o nouă provocare: participarea la Survivor. 6 luni s-a luptat pentru marele premiu de 50.000 de euro, concursul susţinut în Republica Dominicană nefiind unul uşor de dus. Concurenţii au îndurat foamea, au fost supuşi la probe extenuante şi au trăit în condiţii extreme. Cei 3 care au reuşit să ajungă în finală au fost apoi la mâna publicului, acesta fiind cel care a decis cine ia trofeul.

La scurt timp după ce a revenit din Republica Dominicană, Zanni a înregistrat o nouă piesă împreună cu cel care i-a oferit biletul către scenă, Alex Velea.

Melodia „Doamne, dă-mi puţin noroc” a ajuns rapid în trending şi are peste 1,3 milioane de vizualizări.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO