fbpx

Căutare

Share this article

Sunt doar 15 ani de când o fetiţă frumuşică foc făcea furori pe piaţa artistică din România cu al ei Ghiţă. Cleopatra Stratan, fiica lui Pavel Stratan, arăta nu doar că îi moşteneşte talentul, dar şi că se simte foarte bine pe scenă. Între timp am clipit de câteva ori şi am aflat brusc că acea copilă s-a transformat într-o tânără superbă care nu-l mai aşteaptă pe Ghiţă, ci pe Edward Sanda, cel cu care s-a căsătorit la numai 18 ani.

Cleopatra Stratan, artista cu 6 recorduri mondiale

3 ani avea Cleopatra Stratan când scotea primul ei album, intitulat sugestiv: „La vârsta de 3 ani.” Iar melodia Ghiţă ajungea să fie fredonată non-stop, de către cei mici, dar şi de către adulţii fermecaţi de frumuseţea blondă, extrem de talentată. Nu doar România şi Republica Moldova erau însă fascinate de micuţa cântăreaţă. Melodia ei a ajuns să fie fredonată şi în ţări precum Japonia, Mexic şi Spania.

6 recorduri mondiale a stabilit atunci puştoaica: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susţinut un concert live de 2 ore în faţa unui public numeros, cel mai bine plătit artist – a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit 3 premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut o melodie pe primul loc în topuri, la nivel naţional şi cel mai tânăr cântăreţ de succes.

A urmat un nou album, la vârsta de 5 ani, iar tatăl ei s-a confruntat cu un val de acuzaţii, cum că s-ar folosi de copilă pentru publicitate şi că ar exploata-o. După o pauză de câţiva ani, timp în care fetiţa nu a abandonat muzica, dar s-a concentrat pe şcoală, Cleopatra Stratan a revenit în 2018 cu o nouă piesă care avea să ne arate că puştoaica ce-l aştepta pe Ghiţă s-a transformat într-o domnişoară spectaculoasă, dar a rămas la fel de simpatică şi de modestă.

Citeşte şi: Cleopatra Stratan, revenire spectaculoasă – LIFE.ro

Edward Sanda n-a lăsat-o să aştepte. A cerut-o în căsătorie în ziua în care Cleopatra a împlinit 18 ani

Zvonurile unei relaţii între cei 2 au apărut la scurt timp după o melodie lansată împreună, în urmă cu mai mulţi ani. Au negat relaţia, dar între timp tot s-a înfiripat una. Au fost mai întâi prieteni, apoi şi-au dat seama că sentimentele lor au evoluat. La începutul anului trecut deveneau oficial un cuplu, iar dragostea a fost atât de mare încât în octombrie, când Cleopatra a împlinit 18 ani, Edward Sanda a făcut pasul cel mare şi a cerut-o în căsătorie.

Artista a aşteptat apoi să îşi termine liceul, după care s-a mutat la Bucureşti, împreună cu iubitul ei. Deşi iniţial au spus că nu se grăbesc cu nunta, cei doi n-au rezistat prea mult logodiţi, iar în urmă cu câteva zile au devenit soţ şi soţie.

Pe 14 august au făcut cununia civilă, la Snagov, în aer liber şi în prezenţa rudelor şi prietenilor. Căsătoria a fost precedată însă de un anunţ demn de 2 artişti – lansarea unei melodii cu mesaj clar – „Cel puţin o veşnicie.”

O viață-ntreagă noi ne-am căutat şi am simțit că suntem suflete pereche încă de la început. Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent.“ – Cleopatra Stratan

Cununia de pe malul lacului a fost urmată de o petrecere intimă, cei 2 alegând ca dansul mirilor să aibă loc pe o melodie la fel de romantică precum sunt şi ei – You Are the Reason a lui Calum Scott. De cântat a cântat însă şi socrul mic, Pavel Stratan, iar la un moment dat i s-a alăturat şi proaspăta mireasă.

8 zile mai târziu Cleopatra Stratan şi Edward Sanda au făcut şi cununia religioasă, de data aceasta la Chişinău, oraşul natal al tinerei şi doar în prezenţa rudelor.

Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, foto: protv.ro

Cleopatra a ales o rochie foarte simplă, nu a purtat voal şi s-a încălţat cu balerini aurii, în timp ce soţul ei a ales un costum albastru şi o pereche de pantofi sport, semn că pun mai mult preţ pe dragostea lor decât pe ceea ce consideră unii că e important la un asemenea eveniment.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO