fbpx

Căutare

Share this article

Pentru vedetele de la noi shoppingul (online şi offline) este mai mult decât „un moft”. Acesta poate fi privit ca fiind un „combustibil” care întreţine pasiuni. Adelina Pestriţu, una dintre vedetele din showbiz-ul românesc, are o colecţie de peste 200 de parfumuri. Unele sunt primite cadou din partea apropiaţilor, iar altele sunt cumpărate, căci vedeta mărturiseşte că „aromele în sticluţe mici” sunt pentru ea o pasiune.

Numeroase dintre parfumurile colecţiei sale sunt cumpărate de la parfumeria.ro, site-ul preferat de shopping al vedetelor.

Colecţia vedetei cuprinde parfumuri din diferite game, de zi sau de seară sau pentru ocazii speciale. Alegerea site-ului este strâns legată de calitate. Produsele cumpărate online, de pe parfumeria.ro, au un cod care poate fi verificat pe internet, cod care demonstrează originalitatea produsului.

Printre preferatele Adelinei de la parfumeria.ro se numără: Estée Lauder Wood Mystique, Hermes Cologne Eau de Neroli Dore, Dior Miss Dior Le Parfum, Dior Poison

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO