Comunici mai liber dacă ai părul frumos - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Ai observat că atunci când tocmai ai cunoscut pe cineva care ţi se pare plăcut, duci mâna la păr şi ţi-l dai cochet după ureche? Sau că atunci când eşti exasperată, la capătul puterilor, îţi treci pumnii prin păr aproape că trăgând de el? Cine e atent poate să citească o mulţime de poveşti din relaţia femeilor cu părul lor.

„Părul nostru reflectă felul în care ne simţim”, spune Joe Navarro, fost agent FBI autorul unor cărţi de mare succes despre comunicarea nonverbală. Ca şi corpul, părul spune o poveste dincolo de cuvinte. „Nu este vorba numai despre faptul că arăţi sexy sau atrăgător. Este vorba despre libertatea de exprimare”, spune Navarro.

Despre felul în care comunicăm prin intermediul părului, dar şi despre cum putem să ni-l păstrăm mătăsos şi plăcut la atingere s-a discutat în cadrul unui eveniment în care Kerastase a prezentat două premiere pentru România: cel mai nou produs din gama sa pentru păr uscat – Kerastase Nutritive, dar şi pe primul artist Kerastase de la noi din ţară, hair stylist-ul Sorin Stratulat.  

De la lansarea sa, în 1979, Kerastase Nutritive a dezvoltat noi servicii şi tehnici pentru tratarea părului uscat, încercând să răspundă cât mai multor nevoi pe care femeile le au în ceea ce priveşte părul lor. Astăzi ceea ce diferenţiază marca Nutritive este nu numai moştenirea valoroasă strânsă în peste 30 de ani de existenţă, ci şi capacitatea sa de a adapta îngrijirea părului în funcţie de diferitele tipuri de păr (fin sau gros) şi de nivelul de uscare al acestuia (de la uşor uscat până la foarte uscat şi deteriorat).

Nutritive Magistral este un ritual ce oferă prima îngrijire fundamentală de nutriţie pentru părul excesiv de uscat, ritual care lasă părul suplu, strălucitor şi uşor de coafat. Ca să beneficiezi de toate avantajele acestui ritual, trebuie să îţi speli părul cu şamponul Bain Magistral, apoi să laşi balsamul sau masca tratament Masque Magistral să acţioneze. După clătire, pe părul zvântat şi înainte să foloseşti uscătorul, aplică balsamul fără clătire Creme Magistral. Acesta din urmă asigură o notă finală de supleţe, netezime şi strălucire, protejând părul de deshidratarea excesivă prin uscarea cu foehnul sau prin folosirea plăcii ori a ondulatorului. Şi toate acestea, chiar la tine acasă. Simplu, nu? 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO