Controversele din operele postume ale Regelui Pop: Ce nu știai despre viața și moartea lui Michael Jackson - LIFE.ro
Mergi la conținut

Un videoclip care dezvăluie sute de imagini pornografice pretinse în încercarea de a seduce băieții tineri a fost găsit pentru prima dată la Neverland Ranch a lui Michael Jackson, în noiembrie 2003. Regele pop și-a luat rămas bun de la lume pe 25 iunie 2009. Chiar și după moartea sa, un caz de presupusă molestare se desfășoară împotriva lui Michael Jackson. Potrivit unui raport IANS, James Safechuck a susținut că Michael Jackson avea o listă de cuvinte secrete pentru sex.

Un dulap ascuns în spatele unui dormitor, închis cu trei blocaje, a fost eliberat.

În dulap, poliția ar fi găsit animale de pluș și o fotografie semnată a lui Macaulay Culkin printre fotografiile goale ale altora. Un document al poliției nevăzut anterior susținea că există cel puțin șapte colecții de fotografii cu băieți în anii adolescenței – și în unele cazuri mai tineri – complet nud sau parțial îmbrăcați în dormitorul lui Jackson. Fotografii și videoclipuri cu bărbați, femei, medicamente pentru tratarea dependenței de sex, cu mai multe rețete scrise de o serie de medici.

Potrivit rapoartelor, materialele confiscate au fost „note, jurnale, documente, fotografii, casete audio și casete video”, împreună cu peste 80 de înregistrări video și hard disk-uri ale computerelor. Anchetatorul a spus: „Documentele strânse de Departamentul Șerifului din Santa Barbara County pictează o imagine întunecată și înfricoșătoare a lui Jackson”.

A trăit o viață foarte controversată.

Regele pop și-a luat rămas bun de la lume pe 25 iunie 2009. Chiar și după moartea sa, un caz de presupusă molestare se desfășoară împotriva lui Michael Jackson. Potrivit unui raport IANS, James Safechuck a susținut că Michael Jackson avea o listă de cuvinte secrete pentru sex.

Raportul mai spunea că regretatul cântăreț își zgâria interiorul mâinii cu un deget pentru a arăta că vrea sex.

Cântărețul pop lucra de la vârsta de 10 ani și de multe ori simțea că pierde multe lucruri.

Într-un interviu acordat lui Oprah, Michael Jackson a spus: „Nu am apucat să facem lucruri pe care le fac alți copii, să avem prieteni, petreceri în pijama, nimic din toate astea nu erau acolo pentru mine. Când eram copil, era întotdeauna de lucru, muncă…muncă…”

Luptând cu singurătatea, a fost mai târziu acuzat și de abuz sexual asupra copiilor.

O parte din filmarea lui Michael Jackson la un muzeu pare să aibă controverse. Potrivit unui raport IANS, compania de producție din spatele viitorului film „Michael Jackson: The Last Photo shoot” intră în justiție împotriva patrimoniului regretatului cântăreț din cauza unui videoclip cu el la Muzeul de Artă din Brooklyn din New York, relatează contactmusic.com.

Raportul, citat în continuare, avocatul de proprietate al lui Jackson, Howard Weitzman, a declarat: „Creatorii documentarului încearcă să exploateze imagini și fotografii ale lui Michael Jackson, despre care credem că sunt deținute în proprietatea sa. Documentarul conține imagini cu Michael în momente private care nu a fost niciodată de acord că ar putea fi exploatat public și comercial fără consimțământul și/sau implicarea lui. Michael nu a autorizat sau aprobat niciodată utilizarea acestui material în film.”

Michael Jackson nu se bucurase niciodată cu adevărat de o copilărie normală.

În interviul său cu Oprah, Michael Jackson a mărturisit: „Obișnuiam să plâng mereu de singurătate. Există tot succesul și apoi există cealaltă parte, repetițiile și tot în care renunți la tine însuți. Nu poți face lucruri pe care alți copii le fac. Ar trebui să merg și să lucrez în schimb, m-ar întrista”. Michael Jackson a avut mult succes, dar a plătit un preț enorm cu copilăria sa. Și obișnuia să plângă pentru că nu apuca să se joace.

Citește și: “Leaving Neverland” sau cum se poate destrăma un mit: Michael Jackson vs. amintirile dureroase a doi tineri care îl acuză de abuzuri sexuale

La mijlocul anilor 1990, Michael Jackson a fost acuzat de abuz sexual asupra copiilor.

Din nou în 2003, Michael Jackson a apărut la știri pentru abuz sexual. O scenă deosebită controversată dintr-un documentar difuzat despre cântăreț a fost cauza problemelor. Se pare că a fost văzut ținându-se de mână și discutând despre aranjamentele de dormit. El a fost arestat în 2003 și acuzat de abuz sexual, dar a fost achitat din toate acuzațiile. Michael Jackson vorbise despre experiența dureroasă. El a spus: „Oamenii se întreabă mereu de ce am copii în jurul meu. Dar încerc să găsesc ceea ce nu am obținut prin ei, cum ar fi Disneyland, parcuri de distracție și jocuri arcade”.

În 1994, Michael Jackson s-a căsătorit cu Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis și Priscilla Presley.

Michael și Lisa nu au avut copii.

Jackson s-a căsătorit a doua oară cu Debbie Rowe și a avut doi copii Michael Joseph Jackson Jr, cunoscut și sub numele de Prințul Michael. Mai târziu, Michael a mai avut un copil cu Debbie, o fiică de data aceasta, pe care a numit-o Paris. Și, în sfârșit, al treilea copil al lui Michael, Blanket s-a născut prin inseminare artificială. Michael Jackson a fost foarte posesiv cu copiii săi. Și-a dorit să aibă o copilărie foarte normală și, prin urmare, i-a făcut să poarte măști. Ori de câte ori Michael ieșea cu copiii săi, trio-ul trebuia să poarte măști pentru a-și ascunde identitatea și pentru a avea o viață normală. Obișnuia să se răsfețe foarte mult și la petrecerile de naștere ale copiilor. Potrivit unui raport de la IBNLive, tot locul ar fi fost amenajat pentru o petrecere, dar nu ar fi fost oaspeți sau alți copii, pentru că copiii nu aveau prieteni.

Se pare că Michael Jackson se convertise la Islam.

Un raport din Daily Mail a declarat că Michael Jackson s-a convertit la islam și și-a schimbat numele în Mikaeel. Cu toate acestea, nu a fost raportată nicio confirmare. S-a spus că Michael face, de asemenea, parte din Grupul Illuminati, zvonurile fiind răspândite că și-a dat seama de pericolele grupului după ce a avut mare succes și ar fi vrut să-i avertizeze pe alții despre asta.

După moartea sa subită, au existat o mulțime de teorii despre faptul că societatea secretă a fost implicată în moartea cântărețului popular. Cu toate acestea, motivul real al morții sale a fost raportat a fi fost o supradoză de droguri.

Sursa foto: Facebook

Share this article

Pe aceeași temă

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora