Cornel Istrate, fondatorul singurului club de gentlemani din România: „Absența cea mai mare din viața mea a fost iubirea” - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Cornel Istrate a fondat în anul 2010 singurul grup de gentlemani din România. O făcea în urma unui vis care l-a trezit la ora 05.00 dimineața. După 12 ani în care a adunat sub aceeași umbrelă oameni de business lansează o aplicație cu zeci de funcționalități.

Cornel nu crede neapărat în coincidențe, dar astăzi, după ce l-am cunoscut mi-am dat seama de ciclicitatea unor lucruri. De la 7 ani a crescut într-o familie monoparentală. Divorțul părinților nu l-a destabilizat, deși a simțit lipsa paternă. La 12 ani, soarta îi mai adaugă o lipsă…cea maternă. Un cancer galopant i-a luat mama. A învățat încă de atunci să se descurce, dar fără a leza pe cel de lângă. S-a simțit ghidat în viața asta de un înger, iar el, la rândul lui, a înțeles că poate ghida sau sfătui bărbații în ceea ce privește bunele maniere. La 23 de ani pornea într-un business clubul. Gentlemen’s Club se numește, iar el crește de la an la an. Scopul clubului este de a uni oamenii cu scopuri comune. Membrii se întâlnesc periodic la petreceri tematice unde impart păreri de business sau de dezvoltare personală.

Din capul locului admit că acesta va fi un interviu mai greu de realizat, mai greu de controlat din punct de vedere emoționat pentru că îl cunosc, pentru că îi anticipez anumite răspunsuri precum și anumite emoții pe care le va ascunde. I-am cerut doar să facem un exercițiu de imaginație și să ajungem la o singură concesie: Noi nu ne cunoaștem. Eu abia astăzi încerc să îl descopăr.

Cornel Istrate: „Din momentul în care am înțeles efectele educației, relațiilor interpersonale și rolul lor în viața mea, nu am renunțat la a mă șlefui”

Cine este Cornel? Cum te-ai descrie tu, prin ochii tăi?

Cornel este un simplu om, însetat de cunoaștere si de conexiuni.

Cornel nu va fi niciodată Cornel de ieri. Din momentul în care am înțeles efectele educației, relațiilor interpersonale și rolul lor în viața mea, nu am renunțat la a mă șlefui.

Încăpățânarea, ambiția și relațiile sociale mă definesc.

Cornel Istrate cover
Cornel Istrate cover

Venim pe pământ cu anumite mecanisme de a înțelege viața sau nu le descoperim niciodată. Tu cum simți că ești ajuns printre pământeni?

Consider că un om care nu își descoperă țelul, va deveni ușor un mort printre cei vii.

Venim pe pământ cu un bagaj din alte vieți, consider eu, și avem datoria să descoperim Dumnezeul din noi pentru a duce la îndeplinire lucrarea Lui. Nu aș vrea să intru așa mult în detalii ezoterice, dar cred că El lucrează prin noi, iar cei ce nu își găsesc scopul nu și-au găsit Dumnezeul.

Ai crescut fără frați? Cum ți-a fost?

Copilăria mea nu a fost tocmai ușoară,  deoarece ai mei au trecut printr-un divorț când eu aveam 7 ani. După, am stat cu mama mea în diferite orase: Brașov, Galați, Focșani. Consider că oamenii și varietatea gândirii lor m-au ajutat să fiu astăzi un foarte bun conector în mediul de business.

Cornel Istrate: „De la 5 la 12 ani mi-a lipsit tatăl, deoarece divorțul a făcut imposibil să am parte de el. Iar de la 12 mi-a lipsit mama…cancer”

Citește continuarea articolului 1 2 3 4 5 Pagina următoare »
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO