Courteney Cox recunoaște și regretă tratamentele cosmetice de care s-a folosit pentru a crea o altă imagine a sa - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Courteney Cox a devenit faimoasă după ce, în urmă cu aproape 20 de ani, a avut unul dintre cele mai îndrăgite roluri în popularul serial de televiziune, Friends. Acum, când se apropie de cea de-a 58-a aniversare, actrița vorbește despre efectele îmbătrânirii și despre cum a reușit să-și accepte vârsta și să fie mândră de fiecare părticică din corpul ei, așa cum nu a mai făcut-o niciodată.

Citește și: Ce au făcut actorii din Friends după Friends

„O, Doamne, este atât de greu să auzi sau să spui. Nu-mi vine să cred”, a spus Cox pentru Sunday Times referindu-se la piatra de hotar iminentă, vârsta de 60 de ani, menționând că încă se simte tânără. „Nu e nimic în neregulă să ai 60 de ani, pur și simplu nu-mi vine să cred. Timpul trece așa de repede. Fără îndoială că sunt mai înțeleaptă, am învățat atât de multe în viața mea – de ce să mă bucur, de ce să încerc să fac mai mult și de ce să renunț.”

Courteney Cox
Courteney Cox în serialul Friends

În timp ce reflectă la anii tinereții, Courteney Cox admite că presiunile de la Hollywood, cuplate cu traumele din copilărie, au făcut-o să exagereze cu procedurile cosmetice. „A fost o vreme când spuneam: „Oh, mă schimb. Arăt mai în vârstă.’ Și am încercat să urmăresc această [tinerețe] ani de zile”, a spus ea publicației britanice.

„Nu mi-am dat seama că, la naiba, de fapt arătam foarte ciudat cu injecțiile și făcându-mi lucruri pe care nu le-aș face niciodată acum”, a continuat ea.

Cum a început schimbarea pentru Courteney Cox?

Într-un interviu din 2017 pentru New Beauty, Courteney Cox a explicat că a renunțat la substanțele de umplere facială și că învață să-și accepte fața reală. Acum, ea spune că este mai împăcată cu îmbătrânirea și că încearcă să transmită un mesaj mai bun fiicei sale, Coco, în vârstă de 17 ani.

Privind în urmă, Cox își amintește de conversațiile pe care le-a avut cu prietenii despre cât de mult îi schimbau aceste proceduri aspectul. Dar abia când și-a dat seama că publicul vorbea despre ea a luat o decizie și a spus: „Trebuie să mă opresc. E doar o nebunie.”

Courteney Cox
Courteney Cox și fiica sa

Cât despre ce urmează pentru starul Scream? În prezent, își promovează noul serial de comedie-horror, Shining Vale, alături de co-starul Gregg Kinnear. Serialul va avea premiera pe 6 martie. De asemenea, Courteney Cox tocmai și-a lansat propria linie de articole pentru casă inspirate de îngrijirea pielii, numită Homecourt, care include săpun de mâini durabil și non-toxic, săpun de vase și un produs de curățare a suprafețelor.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO