fbpx

Căutare

Share this article

Oamenii maturi se gândesc la viitor, la planul B al vieţii lor. Aşa a făcut şi internaţionalul Cristiano Ronaldo,care a ales să investească în industria de lux hotelieră şi de servicii şi a inaugurat ieri, la Lisabona, al doilea hotel Pestana CR7, parte a unui lanţ hotelier în care a investit nu mai puţin de 37 milioane de euro.

 

 

Ronaldo a declarant pentru le Figaro, citat de News.ro: „Am visat mereu să am o afacere. Sunt foarte fericit. Marea mea pasiune este în continuare fotbalul, dar trebuie să mă gândesc la viitor”, a spus Cristiano Ronaldo la inaugurare. „Nu mai am mult de jucat. Cine ştie, poate încă zece ani!”. Hotelul Pestana CR7 din Lisabona are 82 de camere şi se află în cartierul Baixa. Tot anul acesta, în luna iulie, s-a deschis primul hotel Pestana CR7 în Madeira, locul de naştere al fotbalistului. Alte două  vor fi deschise la Madrid şi New York.

Preţul unei camere pe noapte pleacă de la 200 de euro, iar hotelul se află în cea mai importantă şi luxoasă zonă a Lisabonei. Remarcabil este confortul digital: încărcătorul rapid USB funcţionează chiar şi când nu eşti în cameră. Reţeaua Wifi este gratuită în hotel, dar şi în afara lui, în camera există TV 48” cu streaming service via IOS şi Android. Detalii pe pestanacr7.com

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO