Cristiano Ronaldo va avea 6. Iubita sa a anunţat că este însărcinată cu gemeni - LIFE.ro

Căutare

Share this article

La 36 de ani, Cristiano Ronaldo are o mulţime de titluri în palmares: cel mai bun jucător de fotbal, unul dintre cei mai populari influenceri pe Instagram, unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din lume, primul fotbalist miliardar din istorie. Ar fi fost uşor să se lase furat de atâţia lauri, dar cariera şi familia au avut mereu prioritate. Aşa se face că de anul viitor Cristiano Ronaldo va avea 6 copii şi e tot mai aproape de a-şi împlini visul: să aibă atâţia copii cât scrie pe tricoul său: 7.

Cristiano Ronaldo, tată de 6

Fotbalistul portughez nu s-a sfiit de-a lungul anilor să se afişeze la braţ cu unele dintre cele mai frumoase femei ale lumii. Relaţia cu supermodelul Irina Shayk a ţinut prima pagină a ziarelor tot atât cât a ţinut şi ea, 5 ani de zile. Doar că în timp ce fanii visau la o nuntă fastuoasă, Ronaldo anunţa finalul iubirii dintre ei.

Asta nu l-a împiedicat să-şi vadă însă de visul lui, acela de a avea copii. În 2010 făcea un anunţ bombă – i se născuse primul băiat, Cristiano jr şi el avea custodie totală. Supoziţiile au curs în continuu. S-a vorbit despre o aventură de-o noapte, dar şi despre o mamă surogat, s-au vehiculat sume ameţitoare, de 15 milioane de euro, pe care fotbalistul le-ar fi plătit pentru a primi dreptul de a-şi creşte singur copilul, precum şi pentru a păstra secretul asupra identităţii mamei sale. Un lucru este cert: în cei 11 ani de la naşterea primului său băiat nicio informaţie nu s-a scurs în presă. Iar Ronaldo a declarat la un moment dat că fiul său este unicul care va afla adevărul despre felul în care a fost adus pe lume.

Cristiano Ronaldo şi Cristiano jr.

7 ani mai târziu Ronaldo anunţa că va fi din nou tată, de această dată de gemeni. Acum lucrurile au părut mult mai clare: o mamă surogat i-a adus pe lume pe Eva şi Mateo. Şi acum, ca şi în 2010, fotbalistul era implicat într-o relaţie, iar pentru ca pachetul să fie complet, la naşterea gemenilor iubita lui era şi ea însărcinată, aşa că 6 luni mai târziu a venit pe lume Alana, primul copil al lui Cristiano Ronaldo rezultat dintr-o relaţie oficială.

A deveni părinte şi a-mi creşte familia este cel mai mare privilegiu pe care l-am avut. Mă bucur de fiecare secundă. M-a învăţat lucruri despre o dragoste de care nu am ştiut că există. M-a înmuiat şi mi-a oferit o nouă perspectivă asupra a ceea ce este cu adevărat important în viaţa mea.

Georgina Rodriguez, mama Alanei şi iubita fotbalistului, nu s-a arătat deloc copleşită când s-a trezit, aproape peste noapte, mama a 4 copii. Ba dimpotrivă, pare să împărtăşească visurile acestuia de a avea o familie cât mai mare. Aşa că în luna octombrie a anului trecut cei 2 dădeau vestea cea mare: Georgina era din nou însărcinată, de această dată cu gemeni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Şi de această dată, fotbalistul păstrează echilibrul perfect: va avea încă o fată şi un băiat. Georgina a anunţat sexul gemenilor pe când era în vacanţă cu cei 4 copii, în Laponia.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cei 5 au fost în vacanţă fără Cristiano Ronaldo, care avea meciuri programate. S-au întors însă acasă înainte de Crăciun, ca să petreacă sărbătorile cu întreaga familie.

Citeşte şi: Cristiano Ronaldo, un plângăcios născut să devină campion – LIFE.ro
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO