fbpx

Căutare

Share this article

Este frumoasă foc, se iubeşte cu unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de la noi, are o fetiţă mult-dorită şi a primit deja de ani de zile statutul de vedetă. Gina Pistol nu a fost însă mereu în lumina reflectoarelor şi nici nu a avut mereu job-uri care să îi ofere siguranţă financiară. Fosta prezentatoare a renunţat acum la prezentarea emisiunii Chefi la cuţite ca să îşi îngrijească fetiţa abia-născută, dar de-a lungul timpului a experimentat o mulţime de locuri de muncă şi proiecte, mai mult sau mai puţin controversate.

Cum a ajuns Gina Pistol prezentatoare tv de la vânzătoare într-un magazin de cartier

Pe numele ei real, Georgeta Pistol, fosta prezentatoare a cooking show-ului de la Antena 1 a crescut într-o familie modestă, la Roşiorii de Vede. Părinţii au divorţat pe când ea avea doar 6 ani, iar traiul ei şi al fratelui ei mai mic nu a fost deloc uşor.

A urmat o şcoală de arte şi meserii din oraş, iar cum banii nu picau din cer, Gina s-a angajat ca vânzătoare la un chioşc din Roşiorii de Vede. A venit apoi la Bucureşti, unde s-a angajat tot ca vânzătoare, ca să se poată întreţine. O clientă a remarcat-o şi i-a propus să intre în industria modelling-ului, însă a fost observată cu adevărat abia după apariţiile în Playboy.

Gina Pistol, foto: impact.ro

Avea 24 de ani când a primit prima ofertă de a lucra în televiziune: prezentarea emisiunii Nu suntem blonde, la Naţional TV, alături de Catrinel Sandu. Şi-a încercat apoi mâna în actorie, în seriale şi filme precum La bloc şi Margo şi a fost astfel remarcată de membrii trupei Divertis, care au cooptat-o în echipă. A continuat în tot acest timp munca în modelling, cea care îi oferise şi ieşirea din magazinul în care lucra.

Tot televiziunea a fost cea care i-a oferit însă cele mai multe oportunităţi. După ce a prezentat Campionatul suporterilor la Prima TV, a acceptat provocarea de a participa la emisiunea-concurs Dansez pentru tine, la Pro TV. Au urmat apoi apariţii în emisiuni precum MasterChef, Ferma Vedetelor, Sunt celebru, scoate-mă de aici, Aventură cu 4 stele.

Gina Pistol, foto: Facebook Gina Pistol

Etapa Chefi la cuţite şi Asia Express

2016 a fost anul care avea să-i aducă propunerea pe care o aştepta: să prezinte o emisiune a cărei ţintă era să devină lider de piaţă. Ceea ce s-a şi întâmplat. Cu Gina Pistol în calitate de prezentator, Chefi la cuţite a devenit una dintre cele mai apreciate producţii de televiziune.

Gina Pistol şi echipa Chefi la cuţite, foto: Facebook Gina Pistol

În 2018 a acceptat să prezinte o nouă emisiune produsă de Antena 1, Asia Express. A mers în paralel cu ambele producţii, având în palmares 8 sezoane şi jumătate de Chefi la cuţite şi 3 de Asia Express.

Gina Pistol în timpul filmărilor pentru Asia Express, foto: Facebook Gina Pistol

În această primăvară locul ei în cooking show a fost ocupat de Irina Fodor după ce Gina a intrat în concediu pentru creşterea copilului. Fetiţa ei şi a lui Smiley, Josephine Ana Maria, s-a născut pe 9 martie.

Gina Pistol şi Smiley, foto: Facebook Smiley
Citeşte şi: Smiley: „Fiecare femeie pe care o cunoşti îţi conturează imaginea femeii care îţi va fi sufletul-pereche” – LIFE.ro
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO