Cum ajungi să îți îmbunătățești calitatea vieții? Și cum a ajutat-o dieta ProLon® pe Gabriela Halagian, instructor de yoga, să găsească rețeta tinereţii fără bătrâneţe - LIFE.ro
Mergi la conținut

Cum ajungi să trăiești mai bine și mai sănătos? Și cum îți poate schimba viața programul dietetic ProLon®? Am vrut să aflăm ce înseamnă un stil de viață sănătos, așa că am vorbit cu instructor de yoga Gabriela Halagian. Și am aflat nu doar rețeta tinereții fără bătrânețe, ci și cum te simți după fiecare zi din programul ProLon®, cum te ajută și cum ajunge să-ți schimbe viața.

Ce este ProLon®? Un program dietetic de cinci zile care îți hrănește corpul în timp ce promovează schimbări de întinerire, inclusiv susținerea echilibrului metabolic. Dieta efectuată periodic este un mod foarte puternic și natural de a ajuta organismul să se recupereze și apoi de a întări celulele și sistemele sale. Mai mult decât atât, bazat pe cercetări științifice de aproape 20 de ani, s-a dovedit că ProLon® permite oamenilor să trăiască mai bine și mai sănătos.

Dar ce înseamnă asta? Și cum îți schimbă viața un astfel de program? Am aflat de la instructor de yoga Gabriela Halagian.

Trăim într-o lume în care parcă suntem într-o alergare constantă către a cunoaște tinereţea fără bătrâneţe. Dar este oare posibil să o atingem?

Interesant, mi-am pus aceeași întrebare de curând. Datorită reclamelor TV cred că suntem tentați să încercăm, pe de altă parte, îngrijirea corpului ar trebui să facă parte din programul zilnic. Din fericire frumusețea și tinerețea vin din interiorul corpului, dacă ai grijă de el din interior către exterior cred că putem spune că am descoperit secretul.

Ce înseamnă pentru dvs. frumusețea?

Pentru mine înseamnă un stil de viață sănătos, managementul stresului ajută foarte mult, cum spuneam frumusețea vine din interior. Suntem perfecți prin imperfecțiunea noastră. Nu cred că există o definiție a frumuseții, ceea ce mi se pare mie frumos e posibil să nu coincidă cu ce crede o altă persoană.

Sunteți o persoană activă … ce rol are sportul în viața dvs.?

Sunt o persoană activă, practic yoga în fiecare zi, plimbări în parc și merg la sală. Sportul, mișcarea zilnică, sunt vitale pentru menținerea unui corp sănătos.


Descoperă stilul de viață al longevității!


Ce înseamnă pentru dvs. un stil de viață sănătos?

Expresia „minte sănătoasă într-un corp sănătos” poate sună a clișeu, dar cred foarte mult în ea. Un stil de viață sănătos înseamnă o minte sănătoasă, iar asta vine la pachet cu o alimentație sănătoasă, mișcare, odihnă și relaxare.

Care este rolul pe care l-a avut programul ProLon®️ în realizarea acestui lucru?

Am folosit dieta ProLon®️ de două ori, două luni consecutive. Recunsc că sunt nerăbdătoare să fac și a treia și ultima etapă, ea fiind recomandată 3 luni consecutive. Simt că mi-a curățat corpul.

Nu sunt adepta dietelor în general, nu pot să țin o dietă clasică, însă m-am convins că ProLon®️ este potrivit pentru mine atunci când medicul mi-a spus despre rejuvenare și curățare.

ProLon

Care a fost momentul care v-a determinat să vreți să faceți o schimbare în stilul dvs. de viață?

Nu pot spune că schimbarea a fost radicală, fiind vegetariană, pentru mine nu a fost foarte greu. Ce pot spune cu certitudine este că dieta ProLon®️ m-a ajutat să-mi reglez programul meselor – trei mese principale și două gustări sunt ideale pentru oricine.

Cum ați făcut pasul către acest program … de unde ați aflat de el și cum v-ați hotărât să îl începeți?

Am aflat de programul ProLon®️ de la o clinică din București.

Cum au fost primele zile din program?

Primele două zile sunt perfect normale, nu simți foamea. În a treia zi, spre seară intervine dorința de a „ronțăi” ceva, dar aceasta este compensată de faptul că te simți energic, iar somnul îți este mult mai liniștit.

De altfel, programul trece destul de repede, următoarele două zile te gândești că ai reușit și deja observi cum ai pierdut câteva kilograme. În plus, toate emoțiile îți trec atunci când vezi că reușești să pierzi exact kilogramele pe care, de regulă, nu le puteai da jos – toată lumea se spune că are o limită a greutății peste care este destul de greu de trecut, ei bine, ProLon®️ te ajută să faci acest pas foarte ușor.

Gabriela Halagian

Când ați simțit satisfacția primelor rezultate?

Satisfacția pentru mine a fost din prima zi.

Și ce faceți pentru a menține rezultatele obținute?

Ce făceam și înainte: sport și mâncare sănătoasă. Și, în plus, încă mențin programul de trei mese și două gustări.


Îmbunătățește-ți calitatea vieții cu dieta ProLon®️

Și ultima întrebare, dacă ați cunoaște rețeta tinereţii fără bătrâneţe, ne-ați spune-o?

Cred că v-am spus-o deja. Vine din interior către exterior. Atâta timp cât ne păstrăm un corp sănătos în interior și o gândire pozitivă, cred că putem spune că am găsit rețeta. ProLon® ajută într-adevăr la restabilirea unui program de alimentație sănătos, te ajută să înțelegi că nu este nevoie de mâncare complicată, de feluri multe sau foarte diversificate și că efectele unui program de slăbit pot rămâne și pe termen lung. Recomand programul ProLon® oricărei persoane care vrea să-și ajute corpul și mintea să se curețe la nivel profund.

Share this article

Pe aceeași temă

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora