fbpx

Căutare

Share this article

Cel mai bun anotimp pentru a te pune în valoare? Vara – ai ocazia să străluceşti fără apăsarea hainelor groase şi a căciulilor care îşi tuflesc orice coafură. Dar tot vara apar şi pericole specifice pentru păr: clorul din apa de piscină, razele UV, apa sărată şi umiditatea – toate acestea pot duce la vârfuri despicate, arsuri ale scalpului, fire rebele sau o culoare mătuită.

Bun, ce facem atunci? Ne bazăm pe produse speciale pentru perioada verii. Londa Professional are o întreagă gamă de produse care îţi vor proteja buclele de factori nocivi şi care vor pune în valoare podoaba capilară.

În primul rând, şamponul şi balsamul fără clătire pentru protecţie împotriva razelor UV Sun Spark curăţă şi îngrijesc părul afectat de razele UV. Este gama ideală pentru a preveni efectele dăunătoare ale razelor UV.

Dacă te vopseşti, ia în considerare sprayul de hidratare fără clătire pentru protecţia culorii Color Radiance. Protejează părul vopsit împotriva decolorării şi mătuirii culorii datorită ingredientelor pe care le conţine, aşa că nu trebuie să îţi lipsească din geantă. Conţine coajă de portocală, cu un pH acid, care este renumită pentru stoparea efectelor de oxidare nedorite.

Velvet Oil de la Londa Professional reface structura părului şi este ideal pentru orice tip de păr. Cu ajutprul acestui ulei, părul este mai suplu, mai sănătos. Este un produs versatil, se aplică pe părul uscat pe lungimi şi vârfuri pentru a oferi supleţe şi hidratare, dar şi pentru efectul său anti-static. Atunci când îl aplici pe părul obţii protecţie termică sau pe părul uscat pentru efect anti-static.

O dată pe săptămână, foloseşte o mască de hidratare, cum ar fi masca intensivă pentru hidratare Deep Moisture care hidratează instantaneu părul uscat. Părul devine astfel mai uşor de pieptănat şi mai strălucitor.

Uşor, nu?

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO