Căutare

Share this article

Robert Diaconeasa, omul din spatele vlogului DaddyCool.ro, a fost recompensat cu trofeul „Blogger/Vlogger responsabil” pentru proiectul „Amintiri din copilărie„, în cadrul galei Romanian CSR Awards.

Robert a demarat o campanile în urma căreia a ajutat 100 de copii din medii defavorizate cu 19.000 de euro, pornind de la un vis, dorinţa reală de a ajuta şi de a fi şi un bun exemplu pentru fetiţa lui, Ingrid.

Premiul a fost o surpriză pentru el şi spune că acest lucru îl motivează şi mai mult. „Nu mă aşteptam şi a fost o mare bucurie pentru mine. Merg mai departe încrezător în forţele mele. Nu e deloc simplu să faci un proiect de o asemenea anvergură şi cu o finalitate atât de ambiţioasă, dar cred prea mult în mine şi în misiunea pe care o am, motiv pentru care nu mă opresc aici”, spune Robert, care a muncit foarte mult pentru a reuşi să adune toate lucrurile de care aveau nevoie cei mici.

Ideea de la care a pornit DaddyCool a fost aceea de a lansa un vlog cu interviuri realizate de el, fiind unul dintre cei mai buni jurnalişti ai noştri, în care unele dintre cele mai cool vedete autohtone acceptă să-şi dezvăluie amintirile în scop caritabil. El a căutat singur sponsorizări şi oameni care şi-au dorit să contribuie în campania sa şi să-i fie alături. Astfel, după cum povesteşte chiar el, a reuşit cu ajutorul primit să ofere unor copii şansa la o viaţă mai bună şi le-a demonstrat că visele lor merită să fie susţinute. „Pentru unii ajutorul a însemnat bani de echipamente, competiţii etc. (pentru că sunt sportivi de performanţă cu mare potenţial), pentru unii a însemnat bani de hrană, pentru alţii căldură într-un cămin care nu avea utilităţi etc. Ei nu ştiau şi nu se aşteptau să primească ajutor, deci vestea a fost una extraordinară pentru ei”, adăugând că el a avut o copilărie mai grea şi chiar îi e destul de greu să îşi amintească ceva care să îi fi adus o bucurie extraordinară. Cea mai frumoasă amintire a sa este legată de bunica lui, despre care spune că i-a fost mereu alături şi a încercat să îi ofere o copilărie fericită, chiar dacă posibilităţile materiale au fost reduse.

Robert Diaconeasa pregăteşte deja lansarea celui de-al doilea sezon „Amintiri din copilărie”, cu care este convins că va ajuta şi mai mulţi copii.

read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO