De ce femeile de peste 40 de ani isi iubesc mai mult viata in prezent decat la 30 de ani - LIFE.ro

Căutare

Share this article

De ce femeile de peste 40 de ani isi iubesc mai mult viata? Fiecare adolescenta traieste cu impresia ca viata interesanta se intampla pana la 30 de ani. Apoi, oamenii imbatranesc, iar existenta lor devine din ce in ce mai plictisitoare.

Cu toate acestea, daca te apropii de mult temutul 30, trebuie sa stii ca lucrurile nu stau chiar asa cum ti-a fost inoculat cand erai mica. Chiar daca suna cliseic, varsta este doar un numar, iar fiecare femeie alege cum se raporteaza la propria experienta.

In cazul in care viitorul te sperie, mai jos vei putea afla descoperirile si concluziile unor femei trecute de 40 de ani, care se bucura de viata lor mai mult ca niciodata. Da, chiar mai mult decat la 20 sau 30 de ani!

Citește și: Cele mai frumoase sfaturi de viață. Sau cum fericirea se ascunde în fiecare dintre noi și o putem trăi doar descoperind-o

De ce femeile de peste 40 de ani isi iubesc mai mult viata: 4 motive la care nu s-ar fi gandit inainte

1. Pentru ca se simt mai putin grabite si au mai multa incredere in ele

Cand ai 20 sau 30 de ani, viata si calendarul tau sunt pline. Faci o facultate, construiesti o cariera, formezi o familie, poate chiar nasti si un copil, de care apoi trebuie sa ai foarte multa grija.

Dupa 40 de ani, ritmul vietii devine ceva mai lent. Copiii au crescut si nu mai au nevoie de ingrijire constanta. Ai deja o cariera, esti stapana pe cunostintele si abilitatile tale si nu mai simti nevoia sa demonstrezi nimic nimanui. Prin urmare, esti mai putin pe fuga si, cu siguranta, ai mai multa incredere in tine, ceea ce te scapa de o presiune imensa.

2. Pentru ca au timp sa se ocupe de proiectele personale pe care le-au tot amanat

Este vorba despre acele visuri indraznete, pe care probabil le ai si tu. Mutarea intr-o casa cu gradina, deschiderea unei mici afaceri, transformarea unui hobby in ceva mai serios.

Dupa 40 de ani, multe femei spun ca au gasit timpul si energia necesare pentru a se ocupa de toate aceste proiecte la care tanjeau inca de la 25-30 de ani. In plus, aceste activitati le-au adus un plus de motivatie si o stima de sine mai buna!

Citește continuarea pe andreearaicu.ro!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO