Disney+ a avut lansarea oficială în România. Ce filme putem vedea şi cât costă abonamentul - LIFE.ro
Mergi la conținut

Disney+ a avut lansarea oficială în România. Ce filme putem vedea şi cât costă abonamentul

Sunt răsfăţaţi cu titluri de succes şi adulţii însă, nu doar cei mici. Anatomia lui Gray, 9-1-1, Black-ish, Familia Simpson, Pam&Tommy, The Kardashians, Moarte pe Nil sunt doar câteva dintre filmele şi serialele disponibile.
Share this article

De câte ori ai spus „M-aş uita la un film drăguţ, dar nu găsesc nimic pe plac?” Cel puţin pentru o perioadă lucrul acesta este rezolvat. Disney+ s-a lansat oficial în România, iar serviciul de streaming al companiei fondată de Walt Disney vine cu o ofertă în care e imposibil să nu găseşti ceva pe plac.

Ce filme găsim la Disney+

E greu să spui că n-ai ce să vezi dacă alegi abonamentul Disney+. 700 de filme, 900 de seriale şi 150 de titluri originale sunt deja disponibile pe platformă încă de la lansarea în România.

Dacă te numeri printre fanii Star Wars cu siguranţă vei aprecia prezenţa celor 3 trilogii Star Wars, întreaga serie Povestea lui Boba Fett şi cele 2 sezoane de până acum din The Mandalorian.

Pasionaţii filmelor Marvel nu au fost nici ei uitaţi. Peste 40 de filme cu supereroi– printre care Eternii, Răzbunătorii: Sfârşitul jocului, Captain Marvel şi Shang-Chi şi legenda celor 10 inele – şi mai bine de 40 de seriale – printre care regăsim Moon Knight, Loki şi WandaVision – sunt deja disponibile abonaţior din România.

În mod evident, cea mai mare ofertă este cea a producţiilor Disney şi Pixar. Sunt peste 280 de filme, unul mai frumos ca celălalt, gata să fie văzute şi revăzute, inclusiv dintre cele nominalizate la Oscar precum Luca, Povestea jucăriilor şi Suflet.

Avem şi câştigători la Oscar, precum Encanto şi Cruella, cu o excepţională Emma Stone în rolul Cruellei de Vil şi succese de box-office precum Madrigal.

Animaţiile clasice nu aveau cum să lipsească, aşa că vom putea urmări Cenuşăreasa, O poveste încâlcită, Mica sirenă, Prinţesa şi războiul, dar sunt şi noutăţi care s-au bucurat de mare succes, printre care Neînfricata Mulan, Roşu aprins şi Raya şi ultimul dragon.

Nu lipsesc din listă documentarele de senzaţie marca National Geographic. Găsim printre ele filmul Free Solo, realizat de câştigătorii de Oscar E. Chai Vasarhelyi şi Jimmy Chin, seria Salvarea şi serialele cu mare priză la public: Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum şi Gordon Ramsey: Călător cu gust.

Sunt răsfăţaţi cu titluri de succes şi adulţii însă, nu doar cei mici. Anatomia lui Gray, 9-1-1, Black-ish, Familia Simpson, Pam&Tommy, The Kardashians, Moarte pe Nil sunt doar câteva dintre filmele şi serialele disponibile din această lună pe platforma de streaming a Disney.

Cât costă un abonament la Disney+

Lansarea în România a venit şi cu o ofertă tentantă pentru cei care  vor să se aboneze la această platformă de streaming. În timp ce preţul unui abonament lunar este de 29,99 de lei, cei care aleg să achite integral abonamentul pe un an de zile au parte de o reducere, plătind numai 299,90 de lei pentru 12 luni de acces nelimitat.

Utilizatorii primesc posibilitatea de a putea viziona simultan producţiile pe 4 ecrane, beneficiază de descărcări nelimitate pe 10 dispozitive şi IMAX Enhanced pentru anumite producţii. Serviciul este disponibil pe o gamă variată de dispozitive mobile şi TV: iOS, Android, mobil, desktop, web, console de jocuri Sony PlayStation şi Microsoft Xbox. Aplicaţia Disney+ poate fi instalată şi pe Apple TV, Chromecast, Amazon Fire TV şi se poate descărca din magazinele Sony, Samsung şi LG pentru modelele de televizoare smart care nu funcţionează cu Android TV.

Poţi crea până la 7 profiluri diferite şi este disponibilă posibilitatea de control parental, astfel încât cei mici să aibă profiluri personalizate, în care să aibă acces exclusiv pentru vârsta lor. Poate fi restricţionat, după caz, conţinutul 14+, 16+ sau 18+. În acelaşi timp profilurile adulţilor pot fi parolat, astfel încât copiii să nu le poată accesa.

Avantajul, ca la orice platformă de streaming, este că poţi întrerupe oricând plata lunară a abonamentului, iar acesta se va închide automat la finalul perioadei de facturare.

Citeşte şi: Universul Marvel, locul unde se fac cele mai scumpe filme. Sau cum a dat lovitura mașina de făcut blockbustere a lui Marvel – LIFE.ro
Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora