Căutare

Share this article

Eleanor Sebastian – probabil una dintre cele mai conectate persoane pe care le cunosc. Conectată cu oameni. Mulţi. Din toate colţurile lumii. Este româncă, a plecat din ţară în 1960. A studiat în Chile, este arhitectă, a lucrat la Banca Mondială, apoi UN.

Este căsătorită cu Charles R. Frank, un profesionist al lumii financiare internaţionale, fost Vice-Preşedinte şi  Preşedinte cu două mandate al Băncii Europene de Recostrucţie şi Dezvoltare. De la Departamentul de Stat al USA la lumea finanţelor europene, în mai mult de 40 de ani de experienţă, atât Charles Frank, cât şi soţia sa, Eleanor Sebastian, au cunoscut şi văzut mare parte din elita lumii.

Când vine în România, Eno, cum îi spun prietenii, organizează o cină cu multele sale prietene, nume cunoscute în mediul de afaceri românesc sau în lumea artistică de la noi. S-a căsătorit cu Charles după ce a divorţat, fiind mamă a doi copii. La rîndul său, Charles Frank era divorţat şi avea 2 copii atunci când s-a căsătorit cu Eleanor. Împreună au făcut doi gemeni. Aşa încât râde mereu la bancul acela cu „copiii mei şi ai tăi s-au bătut cu ai noştri…”

Eleanor Sebastian povesteşte cu farmec, are energie cât pentru două guverne şi ai mereu impresia, văzând-o, că s-a născut pur şi simplu fericită.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO