Căutare

Share this article
La 20 de ani de existenţă în România, Gorenje aduce pe piaţa locală una dintre cele mai atrăgătoare şi mai funcţionale colecţii de electrocasnice, create împreună cu celebrul designer Philippe Starck. 
 
Filosofia după care Philippe Starck se conduce atunci când creează spune că designul trebuie democratizat astfel încât oricine să se poată bucura de obiecte funcţionale şi frumoase. Mai mult, fiecare obiect, fiecare formă sau stil trebuie să aibă un înţeles, acest înţeles influenţându-ne zilnic. 
 
Gorenje a dorit ca această filozofie să se regăsească şi în propunerile sale aşa că l-a invitat pe Starck să deseneze cea mai nouă colecţie a grupului sloven. A rezultat o colecţie care atrage prin design-ul minimalist, cu linii pure şi elegante. Şi pentru că îndrăgostitul îl oglindeşte pe cel de care este îndrăgostit, şi electrocasnicele semnate de Starck te seduc prin sticla reflectorizantă în care sunt îmbrăcate. Astfel, se transformă la propriu într-o oglindă a personalităţii şi stilului de viaţă al utilizatorilor. Un alt avantaj al suprafeţei reflectorizante este acela că rezolvă problema asortării electrocasnicelor la paleta de culori ambientală. În plus, transformă obiecte plictisitoare ca aspect în dispozitive care aduc echilibru şi armonie în bucătărie. Colecţia adună sub acelaşi design atât plite şi cuptoare, hote şi cuptoare cu microunde, cât şi sertare termice şi frigidere. 
 
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO