fbpx

Căutare

Share this article

„Emily in Paris” a avut parte de un așa mare succes în sezoanele unu și doi, încât Netflix a anunțat deja că va reveni cu sezonul 3 și sezonul 4.

Ca atare, asta ne conduce la o multitudine de întrebări despre ce urmează pentru Emily Cooper (Lily Collins). Ceea ce pare clar din anunțul făcut de Netflix, cum că serialul va continua pentru sezoanele trei și patru, este că Emily va rămâne de fapt la Paris, mai degrabă decât să se îndrepte spre Berlin.

Data de lansare a sezonului 3 al serialului Emily in Paris

Popularitatea filmului „Emily in Paris” este motivul cheie pentru care a fost anunțat un al treilea sezon, Variety susținând că sezonul doi a debutat în Top 10 global Netflix și a fost în top în 94 de țări, cu un total de 107,6 milioane de ore petrecute pentru vizionare în întreaga lume în primele patru zile de la lansare, din 22 decembrie până în 26 decembrie 2021.

Deși nu a fost încă anunțată o dată pentru când va fi anunțat cel de-al treilea sezon din „Emily in Paris”, faptul că sezonul unu a sosit în decembrie 2020 și apoi sezonul doi în decembrie 2021 ne-ar face să credem că sezonul trei va ajunge spre sfârșitul anului 2022, așa că probabil că vom mai avea puțin de așteptat.

Citește și: Ce nu știai despre Lily Collins, actrița care a cucerit milioane de fani cu serialul Emily in Paris

Cine va juca în sezonul 3 din Emily in Paris?

Lily Collins va reveni ca Emily Cooper, iar interacțiunile pe care le-a primit la postarea ei de pe Instagram, care confirmă mai multe sezoane ale serialului, ar putea oferi un indiciu despre cine va apărea în sezonul trei.

Camille Razat (Camille), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie) și Ashley Park (Mindy Chen) și-au exprimat cu toții aprecierea la postare și se crede că Lucas Bravo (Gabriel), Samuel Arnold (Julian) și Bruno Gouery (Luc) vor reveni în distribuție.

Cum arată trailerul sezonului 3 din serialul Emily in Paris?

Nu există încă un trailer disponibil pentru cel de-al treilea sezon din „Emily in Paris”, dar iată trailerul pentru sezonul doi, care a apărut chiar înainte de Crăciun și este disponibil pentru vizionare pe Netflix chiar acum.


Imaginile din acest articol ne-au fost furnizate de Depositphotos.com

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO