fbpx

Căutare

Share this article

În urmă cu aproximativ doi ani, Alia Shawkat și Brad Pitt au mers la deschiderea unei galerii de artă din Los Angeles și au făcut fotografii în culise la un spectacol de stand-up comedy.

Au văzut, de asemenea, o piesă de teatru, au participat împreună la un concert și au ieșit de câteva ori la masă împreună – o dată, la un In-N-Out – lucru care, la începutul erei pandemiei în America, a fost o știre cu adevărat palpitantă.

Oameni obișnuiți, dar și mulți paparazzi s-au interesat de relația celor doi, au documentat temeinic cazul, mai ales în perioada septembrie 2019 – martie 2020, în care Alia Shawkat și Brad Pitt cu demonstrat a fi mari consumatori de artă și cultură în Los Angeles. Meritul deosebit pentru această anchetă mondenă îi revine în primul rând lui Meral Melika Duran care a surprins câteva instantanee pe rețelele sociale ale actorilor, în timp ce se bucurau de o expoziție de artă la Galeria Wilding Cran din centrul orașului Los Angeles, în luna noiembrie.

Alia Shawkat și Brad Pitt
Alia Shawkat și Brad Pitt la un restaurant de tip fast food

Cum era de așteptat, întâlnirile lor au stârnit zvonuri care speculau natura relației dintre Alia Shawkat și Brad Pitt. Fanii și instituțiile de presă s-au lăsat puțin duși de val, titlurile tabloidelor referindu-se la vedeta din „Arrested Development” drept „Brad’s New Girl!”

Cât e adevărat și cât e doar zvon în relația dintre Alia Shawkat și Brad Pitt?

Alia Shawkat care joacă în prezent în filmul Being the Ricardos produs de Amazon Prime Video, a făcut o declarație pentru publicația Vulture la jumătatea anului 2020, în care a spus că ea și Brad Pitt sunt doar prieteni. Dar, din păcate, au persistat unele speculații. Și în timp ce Alia nu a putut ignora atenția sporită a publicului, Brad a fost, aparent, inconștient de zvonurile stârnite despre întâlnirile lor, până când ea l-a informat.

„Nu era deloc conștient de asta. Ceea ce este atât de amuzant. Pentru că nu citește rahatul ăsta”, a amintit Alia într-un nou interviu pentru publicația New Yorker. „A fost ceva de genul: „Știi că toată lumea crede că avem o relație? Și sunt permanent urmărită”.

Alia Shawkat și Brad Pitt
Brad Pitt

Se pare că Brad, la rândul lui, chiar nu știa. El a spus: „Îmi pare rău. Se întâmplă. Dacă stai cu mine, se întâmplă”, a continuat Alia. „Nu era deloc conștient de asta”.

Oricât de amuzant este să auzi răspunsul lui Brad, asta nu presupune că a spus nu este neadevărat. Vara trecută, Andra Day, vedeta din filmul „The United States vs. Billie Holiday” s-a confruntat cu zvonuri similare despre o potențială relație de dragoste cu Brad Pitt, asta după ce l-a întâlnit o dată la Premiile Oscar.

Bunica lui Alia Shawkat a fost printre primele care a știut de relația dintre nepoata ei și Brad Pitt

Dacă a fost o persoană care știa foarte bine zvonurile care circulă despre relația dintre Alia Shawkat și Brad Pitt, aceasta a fost bunica actriței.

Ea încă mai avea un exemplar al unei reviste cu amândoi pe copertă când nepoata ei a vizitat-o recent.

„Zilele trecute am fost acasă la bunica mea, mama tatălui meu”, a explicat Alia. „Este în această țară de peste treizeci de ani și abia dacă vorbește engleza. O femeie musulmană irakiană. Stă acolo și se uită la telenovela ei turcească. Și lângă ea este această veche revistă de bârfe cu fața lui Brad și fața mea într-un mic cerc. Și scrie „Fata nouă a lui Brad!””.

Alia Shawkat și Brad Pitt
Alia Shawkat și Brad Pitt surprinși de fani. Foto: Tha Sun

„Iar în interior sunt fotografii vechi de pe contul de Instagram cu mine și prietenii mei la cină. Titlul era ceva de genul, „TOTUL DESPRE ALIA”. Toată această poveste inventată despre cum ne vindecam unul pe altul petrecând timp împreună”, a continuat ea. „M-am uitat la bunica mea și am întrebat-o: „De ce ai asta?” Ea spune: „Pentru că e despre tine și acest star de film! Și este fața ta”.

„Mi-a fost rușine”, a spus Alia. „I-am spus că trebuie să arunce revista. Și ea a râs.”

Citește și: Brad Pitt, de la puștiul din Missouri care visa să lucreze în publicitate, la tânărul care devine șofer de limuzină sau mascotă pentru restaurantul El Pollo Loco pentru visul de a deveni actor


Imaginile din acest articol ne-au fost furnizate de Depositphotos.com

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO