fbpx

Căutare

Share this article

Evenimente astrologice AUGUST 2021. Luna august incepe in forta. Luna noua in Leu. Chiar din a doua zi vom fi martorii unui eveniment extrem de rar si totodata special. Mercur se va pozitiona fix in mijlocul discului solar (asa cum il vedem noi de pe Pamant). Soarele este in Leu (zodia lui preferata), la fel si Mercur, sporind magia, comunicarea, verva si agilitatea. Cele doua se afla sub puternica influenta a lui Saturn cel retrograd in Varsator. Totul trebuie facut cu prudenta, caci orice forma de a iesi in evidenta poate starni invidia cuiva.

Citeste si: Horoscop TAROT lunar iulie 2021. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Luna noua in leu. Deschiderea portalului Leului

Luna noua din august se petrece in Leu si este considerata cea mai buna Luna noua a anului. Ea are puterea de a intrerupe puternicele energii ale lui Uranus aflat in Taur. Si nu este doar o simpla Luna noua in Leu. Este una care se petrece chiar pe 8 august (8.8), ziua in care se deschide Portalul Leului. Asadar, luna august nu este un moment pentru a fi nesabuit sau frivol, caci altii ar putea fi afectati mai mult decat crezi.

Venus in Fecioara pana spre mijlocul lunii isi doreste mai multa atentie indreptata catre familie, casa, partener. Din 11 august, Mercur i se alatura si el, aducand mai multa meticulozitate, mai multa organizare. Mercur in Fecioara este despre a-i ajuta pe ceilalti. Iar daca iti doresti o schimbare in viata ta, atunci incearca sa fii mai practic.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.ro!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO