Căutare

Share this article

Dacă nu ar fi fost actor, Leonardo DiCaprio ar fi putut fi cu uşurinţă un agent imobiliar de succes, pentru că are un adevărat fler la a cumpăra şi a vinde proprietăţi. Recent, DiCaprio a vândut o fermă californiană din anii 1930.  Actorul are la vânzare o casă în Malibu şi diverse alte proprietăţi pe dealurile din Hollywood, dar şi în Palm Springs şi New York.

Ferma din Studio City, California, este ascunsă într-o pădurice de viaţa oraşului, pereţii săi vitraţi făcând şi mai intensă senzaţia că trăieşti în natură. Cele patru dormitoare ale proprietăţii au podele din bambus şi şemine individuale. În restul încăperilor tavanele boltite prin care poţi admira bârnele de lemn pe care se sprijină construcţia confirmă stilul tipic californian al anilor ‘30.   

Ferestrele mari funcţionează de cele mai multe ori şi ca uşi, dând fie spre piscina interioară sau peluza verde care înconjoară casa. La interior, livingul spaţios dispune de un separeu liniştit pentru luarea micului dejun, dar şi de un bar cu oglinzi – mărturie a vremurilor care puneau accent pe eleganţă în care a fost construită casa.

Pentru că DiCaprio duce o adevărată „cruciadă” pentru salvarea mediului înconjurător, casa a fost pusă la vânzare subliniindu-se modul organic în care este integrată în peisaj.

Dacă aveaţi ceva bani puşi la păstrare cu care nu ştiaţi ce să faceţi, din păcate nu îi puteţi investi în această locuinţă specială, pentru că, aşa cum spuneam încă de la începutul articolului, casa a fost vândută. Leo a făcut chiar o afacere, pentru că a luat pentru ea 2,24 de milioane de dolari ,după ce o achiziţionase în martie 2014 cu 1,5 milioane de dolari.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO