Filmele verii 2021. Ce lansări se anunță? - LIFE.ro
Mergi la conținut

Filmele verii 2021. Ce lansări se anunță?

Acum se pare că se redeschid cinematografele în aproape toată lumea, motiv pentru care suntem îndreptățiți să tragem cu ochiul la filmele verii 2021.
Share this article

Vara este după colț și unii dintre noi ne întrebăm ce lansări se anunță la capitolul filmele verii 2021.

Pare cumva SF că a trecut aproape o jumătate din acest an și dacă acum câteva luni ne întrebam ce lansări de filme vor fi în 2021, filmele verii acesteia sunt deja o certitudine.

Dacă vara trecută întreaga industrie cinematografică a fost aruncată în haos și multe dintre lansări au fost amânate sau nu au mai fost posibile deloc, acum se pare că se redeschid cinematografele în aproape toată lumea, motiv pentru care suntem îndreptățiți să tragem cu ochiul la filmele verii 2021.

Sincer, nu putem spune că am suferit la capitolul filme, asta mulțumită serviciilor de streaming precum HBO, Netflix sau Amazon Prime, însă sper că sunteți de acord cu mine că o experiență completă se trăiește doar la cinema. Iar Hollywood-ul știe asta, așa că ne aduce vara aceasta o paletă de lansări pentru toate gusturile și toate genurile de public.

Care sunt filmele verii 2021?

Cruella

Data lansării: 28 mai 2021

Mult așteptatul film de acțiune Disney, Cruella, cu Emma Stone în rolul principal, va avea premiera foarte curând. Filmul, desigur, este o reinterpretare a poveștii clasice 101 dalmați, din punctul de vedere al ticăloasei Cruella De Vil, și punem pariul că va fi unul dintre cele mai mari evenimente în ceea ce privește încasările de box-office.

Changing the Game

Data lansării: 1 iunie 2021

Un documentar sportiv care sigur îi va intriga pe fanii de toate vârstele, în special pe măsură ce lumea se pregătește pentru Jocurile Olimpice de vară. Changing the Game al regizorului Michael Barnett, relatează provocările unice ale sportivilor transgender din liceu. Filmul se concentrează pe experiențele a trei sportivi și luptele lor pentru drepturile civile și incluziunea în sport.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Data lansării: 4 iunie 2021

Cea de-a treia parte a francizei The Conjuring, The Conjuring: The Devil Made Me Do, îi aduce în prim plan pe Patrick Wilson și Vera Farmiga în rolurile detectivilor paranormali, Ed și Lorraine Warren. Bazat pe o poveste adevărată din viața reală, este povestea pentru prima dată în istoria SUA când un suspect de crimă folosește în apărarea sa motivul că a fost posedat de diavol.

Ghostbusters: Afterlife

Data lansării: 11 iunie 2021

Paul Rudd va juca în Ghostbusters: Afterlife, care va reprezenta cu siguranță o altă oportunitate de distracție în familie, la o seară de film. Filmul este destinat să fie o continuare a originalului din anii 1980 și prezintă secvențe interpretate de actorii originali, inclusiv Bill Murray și Dan Aykroyd.

The Misfits

Data lansării: 11 iunie 2021

Misfits îl are în rolul principal pe fostul agent 007, Pierce Brosnan și se va lansa în această vară. Este vorba despre un hoț renumit care este recrutat pentru a participa la un jaf ce trebuie executat perfect. Altfel acest jaf ar putea aduce atingere vieții sale și a multor altora.

In the Heights

Data lansării. 11 iunie 2021

Mult așteptata adaptare cinematografică a musicalului de succes de pe Broadway, de Lin-Manuel Miranda, In the Heights, cu Anthony Ramos în rolul principal al lui Hamilton, va ajunge în cinematografe în luna iunie. Spre bucuria fanilor, lansarea filmului a fost de fapt grăbită cu o săptămână, după ce a fost amânată de mai multe ori în ultimul an.

Filmele verii 2021. Filmele lunii iulie

The Forever Purge

Data lansării: 2 iulie 2021

Unul dintre singurele filme care vor ieși înainte de Ziua Independenței, care a fost, conform datelor istorice, un sfârșit de săptămână de succes, The Forever Purge va fi a cincea și ultima tranșă din franciza de filme horror. Will Patton, Ana de la Reguera și Josh Lucas vor juca în film, dar nu s-au dat încă multe detalii despre intriga acestuia.

Black Widow

Data de lansare: 9 iulie 2021

Universul Marvel îi va întâmpina pe fani cu lansarea filmului Black Widow, desigur, cu Scarlett Johansson în rol principal. Filmul va spune povestea originii super-eroului rus și îi va plimba pe cinefili de la începuturile sale în KGB până în actualul oraș New York, unde își asumă misiuni aparent imposibile.

Hotel Transylvania: Transformania

Data de lansare: 23 iulie 2021

Perfect pentru o zi (sau seară) de film în familie în mijlocul verii, Hotel Transilvania: Transformania va fi lansat în luna iulie. Al patrulea dintre filmele despre viața ciudată a personajelor de animație Drac, Mavis și micuțul Dennis, această parte cu Andy Samberg și Selena Gomez, se pare că va fi ultima.

Jungle Cruise

Data de lansare: 30 iulie 2021

Cu Dwayne „The Rock” Johnson și Emily Blunt în rolurile principale, Jungle Cruise are același nume cu celebrul circuit de la Disneyland. Filmul de comedie-aventură este despre o barcă de croazieră, pasagerii și echipajul acesteia, care ajung să navigheze printr-o junglă plină de animale periculoase și o forță supranaturală necunoscută.

Filmele verii 2021. Filmele lunii august

The Suicide Squad

Data de lansare: 6 august 2021

În rolurile principale: Margot Robbie, Idris Elba și John Cena. Povestea The Suicide Squad îi are în centru pe supervilani, inclusiv Harley Quinn, Bloodsport și Peacemaker, pe măsură ce sunt luați din închisoarea Belle Reve și recrutați în secrete în T-Force X și au sarcina de a finaliza diverse misiuni în întreaga lume.

Respect

Data de lansare: 13 august 2021

În luna august, cântăreața, actrița și starul din American Idol, Jennifer Hudson, va juca în filmul biografic al lui Aretha Franklin, Respect. Filmul va relata viața legendarei cântărețe din copilăria ei, cântând în biserică, până la ascensiunea epică către faimă și vârful carierei sale în muzică.

Candyman

Data de lansare: 27 august 2021

Fanii filmelor de groază așteptau cu nerăbdare remake-ul lui Jordan Peele al clasicului Candyman din anii ’90. Filmul cu Yahya Abdul-Mateen II este de fapt mai mult o continuare decât un remake și vede unul dintre personajele filmului original revenind la scenă și descoperind legenda „Candyman” pentru el însuși.

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora