Căutare

Share this article

Filmul „Dincolo de calea ferată/ By the Rails”, cel de-al treilea lungmetraj al regizorului Cătălin Mitulescu, cu Ada Condeescu şi Alexandru Potocean în rolurile principale, a primit menţiune specială la cea de-a 51-a ediţie a Festivalului de Film de la Karlovy Vary (Cehia), care a avut loc între 1 şi 9 iulie 2016, anunţă news.ro

Pelicula lui Cătălin Mitulescu, care a avut premiera românească pe 22 aprilie, vorbeşte despre capacitatea unei femei de a-şi reface familia, despre jocurile de putere dintre genuri şi despre un moment simbolic. Radu se întoarce din Italia, după o absenţă de un an, şi îşi găseşte soţia, Monica, total schimbată. Cei doi petrec o noapte în care încearcă să se regăsească. Distanţa a creat neîncredere şi confuzie între ei, însă Radu speră la posibilitatea unui nou început.

Foto: Karlovy Vary International Film Festival

Cătălin Mitulescu este cunoscut pentru scurtmetrajele sale, printre care se numără „Trafic” care a câştigat trofeul Palme d’Or pentru scurtmetraj în 2004, dar şi pentru lungmetrajele „Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii„ (2006) sau „Loverboy”.

În fiecare an, în cadrul Festivalului de la Karlovy Vary sunt prezentate peste 200 de filme din toată lumea. De-a lungul timpului, nume celebre ale cinematografiei mondiale au fost prezente pe covorul roşu din oraşul din nord-vestul Cehiei, printre care Roberd De Niro, Milos Forman, Jude Law, Leonardo DiCaprio şi Helen Mirren.

Trailer „Dincolo de calea ferată”

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO