fbpx

Căutare

Share this article

Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson sunt rivali şi parteneri în comedia „Hitman’s Bodyguard: Care pe care”. Filmul, din a cărui distribuţie fac parte şi Salma Hayek şi Gary Oldman, intră din 1 septembrie în cinematografe.

Cei doi actori sunt un cuplu neaşteptat în această producţie, o asociere explozivă de talent şi chimie. Plus multă joacă. Michael Bryce (Ryan Reynolds) este cel mai bun agent de protecţie din lume, dar meseria sa devine un coşmar atunci când primeşte misiunea de a-l apăra pe inamicul său nr. 1, Darius Kincaid, un notoriu asasin plătit – jucat de Samuel L. Jackson. Neobositul bodyguard şi explozivul criminal au fost rivali toată viaţa, însă acum trebuie să reziste împreună 24 de ore şi să înveţe să colaboreze. Hilara aventură îi poartă din Anglia la Haga, unde trec prin urmăriri explozive, evadări cu vaporul şi o confruntare sângeroasă cu un dictator nemilos (Gary Oldman). Salma Hayek întregeşte toată această etalare de „forţe”, jucând rolul letalei soţii a lui Kincaid.

Despre cum au colaborat cei doi actori principali în timpul filmărilor, Ryan Reynolds a declarat: „Eu şi Sam am avut multe momente în care pur şi simplu ne-am jucat, iar asta a contribuit foarte mult la sudarea relaţiei dintre cele două personaje. Sam este atât de bun pe partea de improvizaţie, se descurcă în orice situaţie şi pot pune spune că avem în comun partea aceasta, aşa că pentru noi a fost totul foarte distractiv. Am avut o chimie aparte”, a concluzionat Reynolds.

„Hitman’s Bodyguard: Care pe care” este o comedie distribuită de Vertical Entertainment, în premieră în cinematografele din ţară pe 1 septembrie.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO