Horoscopul norocului 2022. Ce zodii vor fi lovite de noroc in 2022 - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Horoscopul norocului. Anul 2022 promite sa aduca schimbari in mai toate domeniile vietii. Unele zodii se vor bucura de momente de neuitat, in timp ce altele nu vor fi chiar atat de norocoase. Astrele au pregatite multe surprize. Sa vedem cum arata horoscopul norocului 2022.

Horoscopul norocului: BERBEC

Se anunta un parteneriat norocos. Poate fi vorba despre partenerul de cuplu sau de un partener de afaceri. Indiferent care este cazul tau, profita de oportunitatea de a impartasi aceleasi idealuri cu “perechea” ta. E foarte important cand tragi in aceeasi directie.

Citeste si: Conjunctie Soare-Venus in Capricorn – 9 ianuarie 2022. Renasterea inimii! Ce valori devin adevarate pentru tine

TAUR

Se anunta un an norocos pentru tine la capitolele: dragoste, bani, putere. Nodul Lunar Nord se afla in zodia ta, destul de aproape de Jupiter, stimuland energia norocului. Nodul Sud aflat in Scorpion te protejeaza si iti asigura plasa de siguranta. Indrazneste mai mult.

Horoscopul norocului: GEMENI

Pentru tine anul se anunta norocos la capitolul comunicare. Discutiile cu femeile si cu copiii sunt cele mai propice. Da-ti voie sa iti pui visurile in actiune. Creativitatea poate fi o zona pe care o poti exploata si care sa-ti aduca venituri interesante.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.ro!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO