Căutare

Share this article

Prima nuntă princiară din Serbia, după 95 de ani, a avut loc weekendul trecut cu mare fast. Fiul cel mic al Prinţului Moştenitor al Serbiei s-a căsătorit la Belgrad.

Filip Karadjordjevic, fiul cel mic al prinţului moştenitor al Serbiei, Alexandru Karadjordjevicşi Danica Marinkovic s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii spectaculoase ce a avut loc în catedrala din capitala sârbă şi oficiată de patriarhul Bisericii ortodoxe sârbe, Preafericitul Irineu.

Filip, fiul Mariei da Gloria de Orleans-Braganza, de care Alexandru Karadjordjevic a divorţat în 1983, are un frate geamăn, Alexandru, şi un frate mai mare, Petar, în vârstă de 37 de ani. Tatăl lor, Alexandru Karadjordjevic, s-a născut în exil la Londra, în 1945, unde familia Karadjordjevic s-a refugiat după înfrângerea armatei iugoslave de Germania nazistă. Alexandru Karadjordjevic a revenit în Serbia şi locuieşte în castelul din Belgrad al familiei sale începând din 2001, după o decizie a autorităţile sârbe.

 

Danica are 31 de ani şi este pictoriţă şi artist plastic, moştenind talentul artistic de la tatăl său, renumitului pictor sârb Milan Cile Marinkovic. În ziua nunţii, ea a purtat o rochie de mireasă albă, cu croială modernă, sobră, creată pentru acest eveniment de Roksanda Ilincic, o creatoare de modă ale cărei rochii au fost purtate de numeroase femei influente, inclusiv de Ducesa de Cambridge şi de Michelle Obama.

Mai multe imagini pe www.okmagazine.ro!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO