fbpx

Căutare

Share this article

Călătoriţi în Dubai anul acesta? Acum aveţi ocazia să faceţi o fotografie înrămată „natural”.

Cea mai recentă atracţie a Emiratelor, inaugurată la 1 ianuarie 2018 este The Dubai Frame. Aşa cum o arată şi numele său, „rama” imensă, o construcţie arhitecturală impresionantă, încadrează aproape tot oraşul Dubai. Privită dintr-o parte, această ramă oferă o amplă perspectivă asupra oraşului vechi, iar din cealaltă parte se pot observa (sau fotografia) zgârie-norii moderni, aşa cum este Burj Khalifa — cea mai înaltă clădire din lume.

 

 

Situată în Zabeel Park, acestă imensă „ramă” este construită cu ajutorul a două turnuri de 150 înălţime, uniţi în partea de sus printr-o punte de sticlă de 93 de metri, care oferă o panoramă de 360 de grade. La nivelul solului, proiectul găzduieşte un muzeu al vieţii oraşului, care prezintă istoria sa, de la un sat pescăresc, la o mare metropolă.

The Dubai Frame este ornată cu modele aurii şi preconizează Expoziţia Universală din 2020, care va avea loc în Dubai. Pentru a vizita noul obiectiv turistic vizitatorii plătesc 13,5 dolari (sau 5,50 dolari pentru copii).

Găsiţi detalii despre acest nou proiect „strălucitor” al oraşului Dubai pe thedubaiframe.com

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO