Căutare

Share this article

Dragostea trece prin stomac – am tot auzit zicala asta. Dar să nu uităm nici de aspectul preparatelor din farfurie! Spune-i „te iubesc” oricând, dar şi la masă! O poţi face cu o serie de inimioare atent aranjate pe farfurie. Sugestii valabile şi pentru domni, şi pentru doamne! 🙂

Un ou ochi „cuprins” într-o inimă

Chiar dacă faceţi parte din acea categorie care sare peste micul dejun, măcar de Valentine’s (sau într-o zi de week-end) îi puteţi spune „te iubesc” cu un mic dejun servit la pat. E o reţetă foarte simplă, ce nu necesită foarte multă îndemânare. E nevoie doar să decupaţi o felie de pâine şi să lăsaţi oul să ia forma inimii. Asortaţi şi decoraţi cu roşii, rucola şi brânzeturi… sau cu tot ce vă pofteşte vouă inima! P.S.: Forma inimii se poate obţine şi cu ardei roşu sau cu două fâşii de bacon.

Sushi love

Da, expresia de mai sus poate fi chiar numele unui restaurant cu specific, însă şi un mod de a vă arăta dragostea – mai ales dacă vă place acest preparat japonez. Dacă aţi mai făcut sushi acasă, cunoaşteţi ingredientele! Le puteţi rula cu ajutorul file-ului de peşte sau cu alge, însă totul ţine de formă. Veţi vedea în video-ul de mai jos cum anume „se construieşte” inima perfectă!

O felie de pizza… cât inima mea!

O să spuneţi „Păi e foarte simplu! Doar e nevoie să modelezi blatul în formă de inimă!”. E adevărat. Însă nu trebuie să vă limitaţi doar la forma blatului. Puteţi să îi arătaţi cât de mult o/îl iubiţi demonstrând inventivitate şi o bună cunoaştere a ingredientelor lui (ei) favorite. Puteţi să împărţiţi inima în mai multe arii pe care să folosiţi diverse ingrediente – de la mozzarella şi tot soiul de brânzeturi până la ananas (dacă e fan pizza Hawaii). Practic puteţi degusta împreună din mai multe pizza la aceeaşi masă. E şi gustos, e şi fun! P.S.: puteţi înlocui blatul cu cartofi dulci, ca în video-ul de mai jos.

Desigur că lista poate continua cu „dulcegărille”: de la celebrul tort în formă de inimă, până la clătite americane „heart-shaped” sau tot felul de biscuiţei. Lăsaţi forma fructelor să vă ajute la conturarea inimilor. Şi la „îndulcirea” partenerei/partenerului!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO