J.J. Abrams va produce un serial TV despre viaţa cântăreţului Michael Jackson - LIFE.ro

Căutare

Share this article

J.J. Abrams, cineastul care a revitalizat franciza cinematografică „Star Wars”, va produce un serial de televiziune care va descrie ultimele luni din viaţa cântăreţului Michael Jackson. Potrivit News.ro , J.J. Abrams şi partenerii lui din compania de producţie Bad Robot s-au asociat cu Tavis Smiley, scriitorul, activistul şi prezentatorul TV american, pentru a adapta într-un serial de televiziune volumul biografic scris de acesta, „Before You Judge Me”, carte ce va fi lansată marţi, în Statele Unite.

Michael Jackson (29 august 1958 – 25 iunie 2009) a fost unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi ai ultimilor 50 de ani. „Regele muzicii pop” a câştigat 15 premii Grammy (dintre care două trofee onorifice), 26 American Music Awards (mai mult decât oricare alt artist solo), a fost recompensat cu două stele pe Walk of Fame din Hollywood – în 1980, ca membru al grupului Jackson Five, şi în 1984, ca artist solo – şi a fost inclus de două ori în Rock and Roll Hall of Fame – în calitate de membru al grupului Jackson Five, în 1997, şi ca artist solo, în 2001. A lansat numeroase albume de succes, precum „Thriller”, „Bad”, „Dangerous”, iar single-urile şi discurile sale s-au vândut în aproximativ 1 miliard de copii pe plan mondial.

Michael Jackson. Foto: Hepta

Viaţa sa personală a fost marcată de numeroase controverse şi apariţii publice intens mediatizate.  Michael Jackson a murit în iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de propofol. M.J. se afla în acea perioadă o serie de repetiţii pentru ultimul său turneu din carieră, „This Is It Tour”, care ar fi trebuit să includă 50 de show-uri şi să înceapă în iulie 2009, la Londra.

J.J. Abrams. Foto: Hepta

J.J. Abrams şi Tavis Smiley vor fi producătorii executivi ai noului serial despre viaţa lui Michael Jackson. Tavis Smiley şi compania Bad Robot au colaborat cel mai recent în 2015 la adaptarea pentru micile ecrane a unei alte biografii scrise de Tavis Smiley, dedicată lui Martin Luther King Jr., intitulată „Death of a King: The Real Story of Dr. Martin Luther King, Jr.’s Final Year”. Cei doi nu au anunţat deocamdată numele postului de televiziune care va difuza noua lor producţie.

Jeffrey Jacob Abrams este un regizor, scenarist şi producător american, care s-a remarcat ca realizator al unor seriale TV de mare succes, precum „Felicity”, „Alias”, „Lost” şi „Fringe”. A câştigat două premii Emmy în calitate de regizor şi producător al serialului „Lost”. Abrams a regizat filme precum „Star Trek” (2009) şi continuarea acestuia, „Star Trek Into Darkness” (2013), „Mission: Impossible III” (2006) şi „Super 8” (2011). Cel mai recent film regizat de cineastul american este „Star Wars: Trezirea Forţei”, al şaptelea lungmetraj din seria „Războiul Stelelor”, care a generat încasări de peste 2,04 miliarde de dolari pe plan mondial.

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO