TV series
Julianne Moore şi Robert de Niro vor juca într-un serial
Actorii Julianne Moore şi Robert De Niro vor juca într-un serial TV regizat de cineastul cu cinci nominalizări la Oscar, David O. Russell, al cărui proiect va fi propus spre…
Ioana Culea
|Reading time: 2 mins
Actorii Julianne Moore şi Robert De Niro vor juca într-un serial TV regizat de cineastul cu cinci nominalizări la Oscar, David O. Russell, al cărui proiect va fi propus spre…
Ioana Culea
|Reading time: 2 mins
Share this article

Actorii Julianne Moore şi Robert De Niro vor juca într-un serial TV regizat de cineastul cu cinci nominalizări la Oscar, David O. Russell, al cărui proiect va fi propus spre achiziţionare mai multor posturi de televiziune americane şi platforme online, la sfârşitul acestei luni, informează site-ul revistei Variety, citat de News.ro.

Deşi nu sunt cunoscute foarte multe detalii despre acest serial, jurnaliştii de la Variety afirmă că noua producţie va fi realizată sub forma unei miniserii TV.

De asemenea, Deadline.com, citat de News.ro, afirmă că serialul se încadrează în genul thriller-poliţist şi va avea o acţiune plasată în anii 1990.

David O. Russell a dezvoltat mai multe proiecte de televiziune în ultimul deceniu, colaborând cu posturile Fx, CBS şi ABC, şi a fost producător executiv al serialui SF „Outer Space Astronauts”, ce a fost difuzat de SyFy, în 2009.

Proiectul care îi va avea în distribuţie pe Robert De Niro şi Julianne Moore va reprezenta însă cea mai importantă incursiune a cineastului David O. Russell în televiziune.

Noul proiect TV al cineastului David O. Russell se înscrie în tendinţa marilor cineaşti şi actori de la Hollywood de a se aventura în domeniul televiziunii. La începutul acestui an, Showtime a anunţat că a comandat deja două sezoane dintr-un serial cu Daniel Craig, inspirat din romanul „Purity”, scris de Jonathan Franzen.

HBO a iniţiat această tendinţă în urmă cu câţiva ani, când a început filmările pentru „True Detective”, un serial TV de mare succes, care a avut în rolurile principale două staruri de la Hollywood – Matthew McConaughey şi Woody Harrelson.

David O Russell a primit cinci nominalizări la premiile Oscar – în 2011, pentru regia filmului „The Fighter”, în 2013, pentru regia şi scenariul filmului „Silver Linings Playbook”, şi în 2014, pentru regia şi scenariul filmului „American Hustle”.

Robert De Niro a colaborat deja cu David O. Russell la filmul „Silver Linings Playbook”, care i-a adus celebrului actor american o nominalizare la Oscarul pentru rol secundar, în 2013.

TV series
Share this article