Căutare

Share this article

Grupul pop-rock britanic Coldplay a lansat ieri single-ul „Aliens” şi, odată cu acesta, a lansat şi un apel pentru sprijinirea imigranţilor. Trupa anunţă că veniturile din vânzarea noului EP – „Kaleidoscope” – vor merge către acţiuni umanitare de sprijinire a imigranţilor care traversează Marea Mediterană pentru a ajunge în Europa.

Single-ul „Aliens”, difuzat pe 6 iulie împreună cu videoclipul, este ultimul cântec de pe albumul „Kaleidoscope”, care va fi lansat în pe 14 iulie în format digital şi pe 4 august pe CD şi vinil. Trupa lansează apel pentru pre-comenzi către fanii săi, precizând că „toate veniturile din vânzarea pieselor de pe EP sunt direcţionate către acţiunile MOAS de a salva imigranţii aflaţi în pericol pe mare”.

Migrant Offshore Aid Station (MOAS) este o organizaţie privată malteză care intervine pentru salvarea imigranţilor în Mediterana, notează AFP, citat de News.ro.

Piesa a fost scrisă împreună cu Brian Eno, cunoscut în special pentru colaborarea sa cu David Bowie

Trupa Coldplay, înfiinţată în 1996, este una dintre cele mai de succes trupe ale noului mileniu şi este compusă din Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman şi Will Champion. Grupul britanic a lansat şapte albume de studio, care s-au vândut în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Formaţia a câştigat şapte premii Grammy şi opt Brit Awards.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO