Kissenger, aplicaţia care simulează sărutul îndrăgostiţilor la distanţă - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Relaţiile la distanţă sunt greu de gestionat deoarece îndrăgostiţii sunt complet separaţi şi nu au nici o posibilitate tangibilă pentru a avea cel mai mic contact fizic. Trist, dar aceasta era realitatea.

Era realitatea, căci astăzi nu mai este. Cercetătorii din cadrul Laboratorului de inginerie al City University London consideră că au soluţia perfectă pentru relaţiile la distanţă. Soluţia este noul gadget Kissenger.

Acest dispozitiv mimează un sărut adevărat folosind senzori de presiune şi elemente de acţionare. Este pur şi simplu pentru pupici pe obraz sau pe gură, simularea sărutului franţuzesc nefiind încă disponibilă.

Kissenger funcţionează împreună cu o aplicaţie de mesagerie care îi permite utilizatorului să trimită un sărut. Atunci când sărutul este trimis, Kissenger măsoară presiunea exercitată de diferitele părţi ale buzelor expeditorului pentru a replica apoi acelaşi sărut pe Kissengerul destinatarului.

Partea pe care se aşează buzele este fabricată din silicon şi mai mult ca sigur nu generează aceeaşi senzaţie senzorială ca în cazul unui sărut adevărat, însă nu se ştie niciodată ce sentimente poate trezi. Se poate ca un dispozitiv din silicon rece ce vibrează pe buzele tale, te poate face să te simţi foarte bine ştiind că-ţi transmite un mesaj din partea cuiva care te iubeşte.

Până acum, echipa de cercetători a creat un prototip funcţional pentru iOS care se conectează la mufa pentru căşti a unui dispozitiv. Este clar că acest dispozitiv nu este o invenţie a viitorului din moment ce noul iPhone 7 nici măcar nu are o mufă pentru căşti, însă este o invenţie extrem de interesantă dacă stai să te gândeşti că într-o bună zi vei putea să-ţi săruţi iubitul sau iubita, mama care se află departe sau chiar una dintre vedetele preferate.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO