Căutare

Share this article

Dacă faceţi parte (ca şi mine) din categoria celor care s-au uitat la „Crazy, Stupid Love” de mai multe ori până acum, înseamnă ca veştile care vin de la Hollywood vă vor bucura! Emma Stone şi Ryan Gosling fac din nou pereche într-un film de dragoste intitulat „La La Land”.

Filmul este un musical anunţat să aibă premiera în decembrie 2016. Cei doi au fost văzuţi în Los Angeles filmând scene din noua peliculă semnată de  Damien Chazelle (cunoscut pentru filmul „Whiplash”). De fapt, oraşul Los Angeles face concurenţă Parisului în acest film. Este decorul perfect pentru o poveste de dragoste plină de emoţie, muzică, dans şi multe, multe scene care ne vor face să suspinăm.

Emma Stone şi Ryan Gosling pe platoul de filmare „La La Land”. Foto: Hepta

Trailerul lansat de curând ni-i arată pe cei doi actori (poate una dintre cele mai îndrăgite perechi de pe marile ecrane din acest moment) transformând o simplă poveste de căutare a iubirii într-un film plin de magie – uneori chiar la propriu (în scena Observatorului îi putem vedea pe Gosling şi Stone dansând printre stele). 

 

Gosling îşi foloseşte toate „farmecele” în acest film. Actorul cântă, flieră, dansează, flirtează şi, desigur, ne cam „zăpăceşte” cu zâmbetul său. Poate ar fi bine de menţionat (pentru cei care nu ştiau deja), Ryan Gosling cântă de ani buni alături de trupa Dead Man’s Bones.

Şi – am să retez replicile acide ale scepticilor – chiar se pricepe! Dacă nu mă credeţi, vă las o mostră aici:

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO