fbpx

Căutare

Share this article

Lady Gaga este, din nou, pe val. Îi merge excelent atât în carieră, cât și pe plan personal. Toată lumea o lăudă pentru prestația sa din “A star is born”, iar specialiștii susțin că este chiar o pretendență de luat în seamă la mult râvnitul Oscar.

Vedeta este fericită și în viața personală: în urmă cu câteva zile a confirmat logodna cu iubitul său, Christian Carino, un impresar celebru de la Hollywood, cu 17 ani mai în vârstă ca ea.

sursa foto: HEPTA

Fanii și-au dat însă seama, de abia acum, că vedeta a purtat inelul de logodnă în ultimele nouă luni, la toate evenimentele importante. Chiar l-a etalat cu mândrie.

Experții în diamante au precizat că inelul are o valoare de aproximativ un milion de dolari. Contactat de Daily Mail, un expert britanic a explicat că piatra prețioasă cu care este decorat inelul este, cel mai probabil, un diamant. Dacă nu, un safir roz.

sursa foto: HEPTA

“Privind fotografiile, intensitatea și saturația culorii pietrei roz, precum și strălucirea pietrelor care o înconjoară, indică o calitate excelentă”, spune expertul.

Dacă, într-adevăr, piatra este un diamant, atunci inelul valorează aproximativ un milion de dolari. Dar dacă este safir, cum susțin alți specialiști, acesta ar costa “numai” 400.000 de dolari.

“Inelul reflectă personalitatea lui Lady Gaga: îndrăzneț, riscant și ultra feminin”, spun specialiștii.

sursa foto: HEPTA

Lady Gaga a fost văzută purtând pentru prima oară inelul de logodnă la ceremonia de decernare a Premiilor Grammy, pe 28 ianuarie.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO