fbpx

Căutare

Share this article

Se apropie cu paşi repezi playoff-urile NBA, iar Nike sărbătoreşte cele mai importante nume şi momente din acest sport. Fanii baschetului american ştiu că de la primul meci şi până la a ridicat marele trofeu ai nevoie de 16 victorii. Aşa că, producătorul de echipamente sportive prezintă anul acesta 16 sneakers. 

Fiecare dintre aceştia spun povestea unuia dintre cei mai îndrăgiţi atleţi ai tuturor timpului. De la Nike Kobe la LeBron James şi de la Kobe Bryant la Kevin Durant.

Având în vedere că avem 16 modele diferite de pantofi sportivi, poţi sta liniştit, ai de unde alege. Indiferent cu ce echipa ţii sau ce jucător preferat ai, sigur o să găseşti o pereche de sneakers pe care să îţi doreşti să ţi-o cumperi imediat. 

Eşti pregătit pentru victorie? 

Fiecare pereche de încălţăminte spune povestea unui moment important în istoria meciurile din playoff-urile NBA. Poate că nu toate au dus la ridicarea trofeului la final, însă toate au fost definitorii în parcursul către glorie a acestor atleţi. 

Şi lista sportivilor este incredibilă.

Începând cu luna aprilie şi până la mijlocul lui iunie, Nike va lansa fiecare model în parte. Iar ultima pereche din colecţie va fi lansată după finalul competiţiei, fiind semnată de câştigătorul de anul acesta al NBA. 

16 super modele.De la adidaşii roşii Nike Air Maestro II “Trifecta” semnaţi de Scottie Pippen, la cei negri-aurii Converse Chuck 70 Ox “30 & 40” pentru Bill Russell sau adidaşii albi Nike Zoom KD IV “Battle Tested” ai lui Kevin Durant. Noi am făcut o mică selecţie mai jos, dar puteţi să găsiţi toate modelele împreună cu datele lor de lansare pe site-ul Nike.

Kobe Bryant – vor fi lansaţi pe 30 aprilie

Scottie Pippen – vor fi lansaţi pe 11 iunie

Kevin Durant – vor fi lansaţi pe 6 iunie

LeBron James – vor fi lansaţi pe 31 mai

MJ – vor fi lansaţi pe 14 iunie

Ray Allen – vor fi lansaţi pe 18 iunie

read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO