fbpx

Căutare

Share this article

Sore ne-a povestit în câteva cuvinte cum îşi începe dimineaţa, care este locul în care se întâlneşte cel mai des cu prietenii, ce conturi de Insta urmăreşte şi care este locul din lumea asta mare în care vrea să ajungă în 2018.

Fiecare dimineaţă începe cu: Erin şi, bineînţeles, cu o cafea bună.

Gadgetul preferat: aparatul pentru spumă de lapte 🙂

Ce conturi de Instagram urmăreşti: urmăresc foarte multe dar, mă încântă foarte tare. Aş menţiona două care-mi plac foarte mult: @theellenshow şi @theashleygraham.

Piesa pe care o asculţi cel mai des: în acest moment, JP Cooper – September song

Serialul la care te uiţi acum sau serialul prefarat: all time fav este Friends, însă de curând, urmăresc The Good Doctor.

Ultimul film văzut: The greatest showman

Locul din oras în care îţi place să mergi cu prietenii: Paris, e locul unde m-aş duce oricând, pentru orice perioadă de timp. Însă, dacă este să mă întrebi de locuri de ieşit cu prietenii, cred că nu prea contează locul pentru că oriunde sunt cu gaşca mea mă simt bine. Dacă sunt cu oamenii mei dragi distracţia este garantată, la fel şi amintirile.

Vacanţa în care ai vrea să mergi în 2018: am mai multe pe listă: Londra, Verona, Paris şi, cine ştie, poate New York.

Cel mai bun prieten: Roxana, prietena mea din copilărie. Eram foarte mici când ne-am cunoscut şi este persoana în care am încredere deplină. Este naşa lui Erin şi omul cu care clădesc business-ul Hard Coeur. Alături de ea mă simt un om mai bun, mai echilibrat, mai atent şi mai iubitor şi pentru asta cred că îi mulţumesc zilnic.

Piesa vestimentară preferată: pantalonii din vinyl.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO