fbpx

Căutare

Share this article

Anul acesta, LIFE.ro a organizat petrecerea de deschidere a Festivalului Internațional George Enescu. Pentru prima dată în istoria festivalului ne-am dat întâlnire cu toată lumea, de la mic la mare, de la zâni, la pasionați de trotinete și de la ascultători de muzică clasică la pasionați de disco. Ne-am distrat o zi și o noapte pe 31 august la Palatul Universul – o zi și o noapte de voie bună.

Toată ziua am avut super activități, de la specialități cu cafea gândite pentru participanți de cei de la Beans & Dots și până la înghețată și sorbet artizanal de la prietenii La Strada. Am avut un loc special de socializare la Enescu Chill Out – zona de relaxare cu șezloguri de stat la soare și umbreluțe pentru cei ce vor la răcoare. Mulțumim celor de la JYSK pentru sprijinul acordat. Și un fundal sonor special asigurat de prietenii de la Rock FM. 

 

Pentru cei care au venit cu cei mici am avut surprize. Le-am organizat o zonă specială – Kids Fun Zone – cu jucării de la Little Tikes și Ravensburger.

Pentru aventurieri am avut două treasure hunt-uri pe trotinete în parteneriat cu Wolf-e. Lupii urbani ne-au pus la dispoziție trotinetele lor albastre, iar noi, LIFE.ro, le-am gândit pasionaților de aventură două treasure hunt-uri în jurul parcului Cișmigiu. Am descoperit înaripate și moștri, am văzut căni încastrate în perete și am descoperit locuri ascunse din zonă.

Pe timpul zilei am făcut cunoștință cu oamenii care ne arată o altfel de România – ONG-urile care schimbă țara asta înspre bine. De la Magic Camp, Taxi-ul cu bomboane sau Hero after School, la Nepal for Life, Sheida, Bine Boutique, Copacul cu haine sau Donorium.

Iar Mezaninul din Palat a fost transformat într-o Grădină Botanică cu ajutorul celor de la atelierul de creație și design floral Casa de Flori în care ne-am distrat cu două sesiuni de yoga realizate de super, super Ral Bratu – una pe muzică clasică și alta cu cocktailuri de gin oferite de Bombay Sapphire. Iar seara, după asfințit ne-am uitat la filmul „Muzica rănilor de război”. 

Și tot seara, pe răcoare am avut alți invitați speciali: puștii de la PlaYouth ne-au desenat cu grafitti super lucrări cu inspirație muzicală pe care le-am licitat ulterior pentru o cauză nobilă. Toți banii strânși au fost donați către Taxiul cu bomboane pentru a susține două școli profesionale speciale – Școala „Sfânta Maria” care se ocupă de elevii cu deficiențe de auz și care ne-au ajutat cu realizarea brățărilor de acces de la zona VIP a evenimentului și Școala pentru deficienți de vedere București, elevi cu probleme de vedere, dar cu un simț muzical foarte incredibil.

Și atunci când noaptea a căzut, am început petrecerea. Muzica ne-a fost asigurată de Mihai Gurei și Eugen Rădescu. Alina Vîlcu a prezentat întreaga seară. Iar prietenii de la Apollo 111 ne-au fost gazde. Iar această petrecere nu ar fi fost posibilă fără sponsorii noștri principali: Mastercard, Raiffeisen Bank și Audi prin Porsche România. Mulțumim deasemenea partererilor evenimentului nostru: Canah, CBRE, One United Properties, Braseria Zexe, Tarla, Bombay Sapphire și Aqua Carpatica.

Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături sâmbătă, pe 31 august. Și vă dăm întâlnire pe 22 septembrie, la petrecerea de închidere a Festivalului George Enescu – v-am pregătit alte surprize la fel de faine.

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO