Living Rock 2021 are loc pe plaja Cochilia Tuzla - LIFE.ro

Căutare

Share this article

După o lungă perioadă în care evenimentele artistice păreau ceva de neatins, vara asta a venit vremea să recuperăm puţin din ce ne-a luat pandemia. Cele mai mari festivaluri organizate anul acesta în România aduc din nou în faţa noastră nume de neratat. Living Rock 2021 revine şi el în forţă în mai puţin de o lună şi va avea loc pe una dintre cele mai populare plaje din ultimii ani, plaja Cochilia, la Tuzla.

Cine cântă la Living Rock 2021

Singurul festival de rock alternativ de pe litoral are loc anul acesta în august, pe plaja de la Tuzla. Weekendul 20-22 august va fi plin de muzică bună şi poveşti ca-n vremurile de odinioară. Pentru că va fi, cu siguranţă, şi vreme de poveşti.

Foto: Facebook Living Rock

Pe una dintre puţinele plaje din România considerate încă sălbatice, ascunsă sub coasta litoralului, vor avea loc în cele 3 zile de festival o mulţime de concerte extrem de aşteptate de public, dar şi acţiuni de ecologizare, tururi ghidate prin zonele imediat apropiate şi sesiuni de birdwatching pentru cei care vor să descopere mai multe despre viaţa păsărilor. Nu vor lipsi nici zonele cu produse handmade, realizare de tatuaje sau dreaduri.

Printre trupele care vor face spectacol anul acesta la Living Rock sunt: Viţa de Vie, Alternosfera, byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Grimus, Jurjak, Toulouse Lautrec, Pinholes, Coma şi Rockabella, dar line-up-ul încă nu a fost dezvăluit în totalitate, deci vor mai apărea surprize pe parcurs.

Foto: Facebook Living Rock

Accesul la festival şi camping

Intrarea la festivalul ce se întinde pe 3 zile se face pe bază de abonament, alături de un certificat de vaccinare sau test negativ de Covid şi mască. Cei care au deja cumpărate bilete sau abonamente pentru ediţia de anul trecut trebuie să ştie că acestea sunt valabile pentru ediţia de anul acesta.

Preţul unui abonament pentru Living Rock 2021, ce oferă acces la toate cele 3 zile de festival, concerte şi activităţi deopotrivă, este de 250 de lei. Dacă sunteţi vaccinaţi preţul abonamentului este mai mic: 200 de lei, acelaşi preţ fiind valabil şi pentru copiii cu vârste între 12 şi 18 ani, care nu pot intra însă decât în prezenţa unui părinte şi după prezentarea unui act de identitate valabil.

Citeşte şi: Festivalurile anului 2021. La ce evenimente mergem anul acesta şi care sunt regulile de acces – LIFE.ro
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO