Căutare

Share this article

Liviu Teodorescu lansează single-ul “Aşa e ea #DULCE”, împreună cu videoclipul oficial.

Scrisă şi compusă chiar de el, în propriul studio, LiTE Music, piesa “Aşa e ea #Dulce” spune povestea bărbatului care ajunge să fie prins în jocul vicios al femeii.

„<<Aşa e ea #DULCE>> nu e doar un nou videoclip, este un progres pentru mine. Am compus piesa în studioul meu, însă la producţie m-au ajutat Şerban Cazan şi Florin Boka de la Hahaha Production. Sunt foarte entuziasmat de cum a ieşit totul.”, a spus Liviu.

Videoclipul single-ului “Aşa e ea #DULCE” este un concept #W, iar regia este a lui Criss Blaziny. Alături de Liviu Teodorescu, personajul principal feminin este interpretat de Marisa Paloma, câştigătoarea sezonului doi a emisiunii “Bravo, ai stil”. Vloggeriţa a intrat cu uşurinţă în pielea unei sirene misterioase. 

 

Videoclipul “Aşa e ea #Dulce” continuă seria proiectelor în care Liviu filmează alături de unele dintre cele mai frumoase vloggeriţe din România, cum s-a întâmplat şi la “Cine m-a pus” – Sinziana Negru, “Fanele” – Laura Giurcanu şi “Obsesie” – Christina Ich.

Îi mulţumesc Marisei că a acceptat propunerea de a apărea în clipul meu, a fost super tare pe set şi suntem cu toţii mega încântaţi de cum a ieşit totul. Am muncit mult, am îndurat frig cât cuprinde, dar a meritat tot efortul.”, a completat Liviu.

Artist şi compozitor, Liviu Teodorescu a ajuns cunoscut publicului în urma participării la concursul de talente “Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri şi acum are propriul studio muzical, LiTE Music. “Gelos”, “Eşti Piesa”, “Tarziu” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Recordul absolut de vizualizări l-a doborat cu piesa “Fanele” în colaborare cu Dorian Popa şi Laura Giurcanu, reuşind să strângă peste 35 de milioane de vizualizări

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO