fbpx

Căutare

Share this article

Loredana Groza a fost mereu o artistă excentrică, ce nu a pus prea mare preţ pe gura lumii. Nu s-a dat înapoi nici când a venit vorba de colaborări ieşite din tipare, nici când a ales ţinute sexy, uneori excentrice. I s-a spus chiar Madonna a României. Acum a fost din nou luată la ochi de fani, iar postările şi story-urile pe care le pune în ultima vreme pe Instagram au stârnit imaginaţia multora.

Loredana Groza, fotografii şi mesaje care pun fanii pe jar

Sunt deja săptămâni întregi de când fanii speculează pe seama unei relaţii, altfel decât profesională, între Loredana şi Nick Casciaro, cel care a câştigat la finalul anului trecut X Factor sub îndrumarea directă a cântăreţei. Fotografiile postate în Social Media de cei doi, dar şi cuvintele care le însoţeau au făcut internetul să sară în aer.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Li s-a scris chiar şi în comentarii că nu e niciun dubiu că se iubesc şi că nu ar trebui să se mai ascundă. Până la urmă, cei doi au decis să iasă public şi să vorbească despre ceea ce îi leagă.

Aşa a fost să fie! Nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenţie iniţială. Îţi dai seama cum m-am simţit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. Lumea vrea poveşti de dragoste. Când eşti pe scenă eşti un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă şi în viaţa reală. Contează foarte mult chimia dintre cele 2 personaje, masculin şi feminin. – Loredana Groza într-o declaraţie pentru Wowbiz

Foto: Facebook Loredana Groza

Cântăreţul italian, cu care artista a petrecut câteva zile la munte, a negat şi el zvonurile.

E mama mea. Mi-a făcut Crăciunul mult mai frumos. Suntem prieteni pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie. Toţi oamenii care tastează lucruri prosteşti pe Instagram şi Facebook mă fac doar să râd. Râdem mult pe acest subiect pentru că face parte din industrie. – Nick Casciaro

Speculaţiile au apărut după ce amândoi cântăreţii au început să posteze fotografii în ipostaze foarte apropiate. În apărarea lor a sărit însă chiar iubita lui Nick, Maria, postând imagini cu ei împreună, în vacanţă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Pe de altă parte, lucrurile nu par tocmai roz în căsnicia Loredanei. Căsătorită de 24 de ani cu Andrei Boncea, se vorbeşte acum despre divorţ. Niciunul nu a confirmat zvonurile, dar nici nu le-a infirmat. Pe story-urile artistei curg mesajele care lasă loc de multe interpretări, inclusiv o melodie mai veche de-a ei ale cărei versuri vorbesc despre despărţire, iar în multe dintre imagini Loredana apare fără verighetă.

Citeşte şi: Nicoleta Nucă și visurile ei: o carieră muzicală de succes și 2-3 copii (life.ro)
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO