fbpx

Căutare

Share this article

Luni, 20 sepembrie, ne vom bucura de o frumoasa Luna plina in Pesti. Este Luna plina a lunii septembrie, numita si Luna recoltei (sau a porumbului), tocmai datorita faptului ca in aceasta perioada se recolteaza porumbul.

Luna plina in Pesti – generalitati

Lunile pline in Pesti aduc ceva special, un subiect existential misterior, intrigant care are neaparata nevoie de raspunsuri. Pestii sunt cel de-al 12-lea semn din zodiac. Le-au vazut pe toate, au facut de toate. De aceea Pestii sunt de obicei resemnati in fata destinului. Nu doar ca inteleg cum lucreaza Universul, dar stiu si cand sa renunte. Insa Pestii mai stiu ca suntem o parte din ocean si daca un future isi zbate aripile daesupra apei Amazonului vor fi tornade in Texas peste cateva zile, ani sau zeci de ani. Pestii actioneaza mai repede decat orice alt semn zodiacal si nu este ca Fecioara care vrea ca lucrurile sa se faca corect, ci care vrea sa se faca lururile corecte. Pestii actioneaza, apoi lasa lucrurile sa se intample, permitandu-i Universului sa isi concretizeze creatia.

Citeste si: 22:22. Afla ce inseamna cand vezi aceste cifre

Conjunctura astrala actuala

Luna plina din 20 septembrie 2021 face conjunctie cu Neptun, planeta iubirii neconditionate si opoztie cu Marte, planeta actiunii. Ca orice Luna plina, aceasta isi propune sa reconcilieze energiile complementare ale celor doua semne de pe axa: Luna si Neptun in Pesti – “sa ne predam” si Soarele in Fecioara – “sa facem ce trebuie!”

Soarele face si el cojunctie cu Marte, aduugand gaz pe foc: Sa fac de face un Peste (adica ce e corect) sau ce face o Fecioara (adica sa fac corect ce fac)? Raspunsul nu este nici pe departe simplu. Mai ales ca avem o Luna plina in Pesti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.ro!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO