Căutare

Share this article

Macaulay Culkin va rămâne întotdeauna, pentru mulți dintre noi, sinonim cu îndrăgitul Kevin McCallister din “Singur acasă”. Filmul copilăriei noastre, care este la fel de iubit de copii și în prezent, l-a transformat pe Macaulay în cel mai faimos copil de pe planeta de la Shirley Temple încoace.

Milionar încă de la 11 ani, tânărul nu a știut cum să își gestioneze succesul și a ajuns un adolescent cu probleme, dependent de droguri și alcool. Deși în urmă cu câțiva ani taboidele îl dădeau în fiecare săptămână ca și mort, Macaulay Culkin a găsit forța să lupte cu dependențele sale: astăzi este un bărbat de 38 de ani care încearcă încă să își găsească drumul în viață.

Home alone l-a transformat pe Macaulay Culkin în copil superstar

sursa foto: HEPTA

Să urmărești “Singur acasă” de Crăciun, mai precis în fiecare Crăciun, a devenit o tradiție 🙂 Filmul lansat în 1990 este un adevărat fenomen, iar pentru asta  Macaulay Culkin va fi întotdeauna asociat cu carismaticul Kevin.

Născut în 1980 la New York, Macaulay a știut încă de mic că vrea să fie celebru. La patru ani a jucat în prima sa piesă de teatru, a studiat artele la școală și a apărut într-o mulțime de reclame la tv. Cel care s-a ocupat de cariera sa a fost tatăl lui, până în momentul în care i-ar fi “sustras” lui Macaulay niște sume importante de bani. De fapt, banii câștigați de Macaulay ar fi stat la baza despărțirii părinților lui, care în 1995 au început o luptă în instanță pe averea actorului și custodia celor șapte copii ai lor. Până la urmă mama a fost cea care a câștigat.

După Home Alone, Macaulay Culkin a mai jucat în câteva filme, însă cariera lui a intrat într-un con de umbră. O perioadă s-a retras din lumea cinematografiei pentru a duce o viață normală, însă când a revenit Hollywoodul nu l-a mai primit cu entuziasm.

sursa foto: HEPTA

Arestat pentru posesie de droguri

La începutul anilor 2000, Macaulay Culkin se afla într-o stare deplorabilă. Extrem de neîngrijit, foarte slab, mereu cu privirea pierdută în pozele surprinse de paparazzi –  Macaulay ajunsese pe o cale greșită. În 2004 a fost arestat pentru posesie de droguri.

sursa foto: HEPTA

“Tot timpul citesc despre mine că am murit”

Invitat în martie 2018 în emisiunea lui Jimmy Fallon, Macaulay Culkin, care în prezent a depășit problema cu drogurile, a făcut haz de necaz. “Tot timpul mor. Prima oară când s-a înmplat aveam vreo 16 ani și m-a sunat avocatul. <Tu ești? Că la CNN spuneau că ești mort>. Nu știu de ce, oamenii vor să mă omoare :)”.

A depus mărturie în procesul lui Michael Jackson legat de molestarea unor copii

Pe lângă Home Alone, Macaulay Culkin mai este cunoscut și pentru prietenia sa cu Michael Jackson, în ciuda diferenței mari de vârstă dintre ei. Macaulay a apărut în videoclipul Black or white al lui Michael Jackson. La începutul anilor ’90, Macaulay petrecea mult timp la Neverland Ranch, proprietatea “Regelui Pop”. La procesul intentat lui Michael Jackson, acuzat de molestarea unor copii, Macaulay i-a luat apărarea, spunând că a dormit de numeroase ori în dormitorul cântărețului, care nu l-a atins niciodată într-un fel nepotrivit și nici nu l-a molestat. A catalogat acuzațiile ca fiind drept “ridicole”. Macaulay Culkin este nașul celor doi copii mai mari ai lui Michael Jackson, Paris, fiica superstarului, postând adesea pe pagina ei de Instagram imagini cu actorul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Hey jerks, Jimmy was kind enough to have me back on @fallontonight tonight. You should all check out how handsome I am!!

O postare distribuită de Macaulay ‘Instagram’ Culkin (@culkamania) pe

“Cariera” muzicală și viața personală

În ultimii ani, Macaulay și-a încercat norocul și în muzică, înființând o trupă underground care cânta numai despre… pizza 🙂  De ceva vreme, trupa însă s-a destrămat.

sursa foto: HEPTA

În ceea ce privește viața personală, Macaulay este cunoscut pentru căsătoria sa, la numai 18 ani, cu actriță Rachel Miner, de care s-a despărțit după doi ani,  și pentru relația de lungă durată cu Mila Kunis. În prezent, are o relație cu artista Brenda Song.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO