Madonna arată incredibil la 59 de ani, în cea mai recentă şedinţă FOTO - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Odată cu lansarea brandului de produse pentru îngrijire a pielii MDN Skin, artista s-a transformat într-o felină.

Artista în vârstă de 59 de ani s-a lăsat fotografiată în câteva piese de lenjerie intimă, iar imaginile în care promovează propria linie de produse cosmetice ne lasă fără cuvinte.

În cele mai recente fotografii, „regina muzicii pop”  arată ca la 40 de ani, nicidecum ca o femeie care va schimba curând prefixul, în luna august a anului viitor urmând să împlinească 60 de ani.

Madonna, una dintre cele mai apreciate femei din întreaga lume, reuşeşte să surprindă de fiecare dată cu apariţiile sale senzaţionale.

Este adevărat că diva a apelat la numeroase tratamente, creme, loţiuni sau aparate care şi-au dovedit eficienţa în cazul său.

Iată câteva dintre metodele de înfrumuseţare pe care le-a adoptat, de-a lungul anilor, diva.

Unul dintre produsele folosite de divă este crema cu alge de la Marea Moartă. Serul, foarte concentrat, din aceeaşi gamă poate ajunge să coste chiar şi 2.300 de euro, un flacon de 100 de grame.

Caviarul este pe lista Madonnei. Acesta este folosit şi pentru a încetini procesul de îmbătrânire. Şi pentru că artista fuge de bătrâneţe nu putea să nu apeleze şi la caviar. Această delicatesă are proprietăţi nutritive şi hidratante excepţionale, fiind bogată în fosfolipide, substanţe ce protejează pielea, conferindu-i elasticitate, fermitate şi un aspect catifelat. Caviarul mai conţine fosfoproteine şi aminoacizi, fără de care regenerarea ţesuturilor de la nivelul pielii este aproape imposibilă.

Terapia cu gheaţă este încă unul din secretele artistei. Câteva ore pe săptămână, starul obişnuieşte să stea o oră într-o cadă plină cu gheaţă, doar pentru a-şi reface musculatura epuizată.

Sportul este cu siguranţă cel mai bun prieten al cântăreţei. Trupul său perfect este rezultatul a mii şi mii de ore de yoga şi de Pilates. În urmă cu câţiva ani, unul dintre apropiaţii săi afirma că nu trece o zi în care ea să nu exerseze. De asemenea, vedeta s-a îndrăgostit de un stil de dans, numit „krump”, un fel de hip-hop agresiv care îi modelează perfect trupul.

Cât priveşte dieta, Madonna s-a arătat încântată în special de un regim macrobiotic, ce presupune consumul doar de produse naturale, neindustrializate, dar şi de dieta cu somon, peşte care are proprietăţi antiîmbătrânire datorită acidului gras Omega 3. În plus, artista bea în fiecare zi apă binecuvântată în stilul Kabbala.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO