Meghan Markle se abate iar de la normele regale: tortul de nuntă nu va fi de fructe, aşa cum cere tradiţia - LIFE.ro
Mergi la conținut

Meghan Markle se abate iar de la normele regale: tortul de nuntă nu va fi de fructe, aşa cum cere tradiţia

Cea care va face tortul pentru mult aşteptata nuntă din 19 mai este Claire Ptak, un maestru cofetar din estul Londrei, pe care Meghan o cunoşte de pe vremea când întreţinea blogul ei de lifestyle, The Tig.
Share this article

Petrecerea burlăciţelor a fost atipică, una la care au participat, nu doar femei, ci şi bărbaţi. A ales ca cea care s-o conducă la altar să fie mama ei, iar nu tatăl. Este prima logodnică regală care a petrecut Crăciunul alături de Regină. Iar lista cu abateri de la „normele regale” a ”celei care încalcă regulile”, cum a numit-o presa pe Meghan Markle, nu se opreşte aici. Tortul de nuntă al cuplului Meghan-Harry nu va fi unul de fructe, conform tradiţiei de la Palatul Kensington, ci un tort de lămâie şi flori de soc, cu cremă de unt acoperită cu flori proaspete.

Cea care va face tortul pentru mult aşteptata nuntă din 19 mai este Claire Ptak, un maestru cofetar din estul Londrei, pe care Meghan îl cunoaşte de pe vremea când întreţinea blogul ei de lifestyle, The Tig (pentru care i-a luat lui Ptak chiar şi un interviu).

„Ştiind că ei au aceleaşi valori ca şi mine cu privire la provenienţa alimentelor, sustenabilitatea, sezonalitatea şi, cel mai important, aroma, face acest lucru cel mai interesant eveniment la care iau parte”, mărturiseşte, conform The Telegraph, Claire Ptak.

Originară din California, Ptak – care se concentrează pe utilizarea ingredientelor sezoniere şi organice în prăjiturile ei – a lucrat mai întâi pentru cunoscutul cofetar Alice Waters, la Chez Panisse, în Berkeley (California). Şi-a început propria afacere la un stand la piaţa Broadway din estul Londrei, unde-şi prezenta preparatele făcute chiar de ea acasă, iar apoi şi-a deschis propria cofetărie ecologică (majoritatea ingredientelor folosite de ea sunt organice: păstăile de vanilie Madagascar şi melasa de trestie de zahăr). Revista britanică Tatler a descris-o pe Violet ca fiind un ”hotspot din Estul Londrei” care ”serveşte cele mai bune prăjituri făcute-n stil american”.

Este de înţeles, aşadar, de ce prinţul Harry şi Meghan Markle „sunt nerăbdători să împartă acest tort” cu invitaţii lor, la petrecerea din 19 mai, după cum a trasmis Palatul Kensington.

 

 

Share this article

Pe aceeași temă

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora