fbpx

Căutare

Share this article

Nu ne-am fi imaginat-o pe Melania Trump în această ipostază, dar iată că Prima Doamnă a Americii a cules şi plantat legume alături de câţiva copii invitaţi la Casa Albă.

Melania a cules şi a plantat legume alături de copii invitaţi la Casa Albă, vineri, în grădina amenajată în 2009 de fosta primă doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, ca parte a iniţiativei sale de promovare a alimentaţiei sănătoase, informează washingtonpost.com.

Acesta a fost primul eveniment organizat de Melania Trump în grădina de legume a Casei Albe, ea prezentându-se cu o ţinută alcătuită din pantaloni lungi şi o cămaşă roşie cu mâneci lungi, asortată cu o pereche de mănuşi roşii.

Prima doamnă a SUA a cules praz şi a plantat napi alături de un grup de copii dintr-un club al organizaţiei naţionale Boys & Girls, care oferă programe after-school.

”Cred cu tărie în alimentaţia sănătoasă. Vă încurajez să mâncaţi multe legume şi fructe. Este parte dintr-un stil de viaţă sănătos”, a spus Melania Trump.

Melania Trump a invitat 10 copii la evenimentul de vineri, un număr mult mai mic decât obişnuia Michelle Obama să invite.

Sursa: News.ro

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO