Căutare

Share this article

Mihaela Bilic susţine sâmbătă, 8 octombrie un workshop de nutriţie pentru copii şi părinţi la Cărtureşti Verona. Workshop-ul porneşte de la volumul pentru copii „ABC de nutriţie” (Curtea Veche Publishing) semnat de dr. Mihaela Bilic, o carte care familiarizează noile generaţii cu principiile de bază ale nutriţiei şi vine să revoluţioneze percepţia despre obiceiurile alimentare.

„Atelierul” de nutriţie îşi propune să răspundă la câteva întrebări cu care părinţii se confruntă în acest moment: „Ne putem educa copii să mănânce sănătos şi gustos în acelaşi timp?”

Autoarea ABC-ului de nutriţie susţine că este simplu să avem copii care au o relaţie sănătoasă cu mâncarea, dar doar dacă îi educăm în acest spirit. Cartea sa ne propune să ne educăm copiii să mănânce sănătos încă de la vârste fragede, printr-o serie de sfaturi pe placul celor mici, adunate într-un format accesibil, plin cu ilustraţii colorate, grafice interesante, jocuri şi experimente, teste şi exerciţii uşor de pus în practică.

„ABC de nutriţie” conţine informaţii despre mâncare, nutrienţi, calorii şi etichete. Micii cititori pot învăţa să devină „detectivi de etichetă”, îşi pot forma „obiceiuri bune de mâncat”, vor şti ce înseamnă farfuria ideală şi vor învăţa să aprecieze mâncarea prin gustul bun şi beneficiile pe care le poate aduce organismului.

Copiii şi părinţii lor sunt aşteptaţi, pe 8 octombrie, începând cu ora 11:00 în Pergola din Grădina Verona. Participarea este gratuită, pe baza unei rezervări. Înscrieri la evenimente@curteaveche.ro sau la telefon 031.620.85.80.

Volumul „ABC de nutriţie” este disponbil în librăriile din toată ţara şi în magazinul online curteaveche.ro la preţul de 44 lei. Pentru participanţii la eveniment cartea este disponibilă cu o reducere de 20%.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO